Widok

która sukienka na poprawiny

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
doradzcie mi proszę, którą sukienkę wybrać na poprawiny.....

mam nadzieje że się wklei:

1. image

2. image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
udało się :)
Mnie się podoba bardziej pierwsza. Czy ona składa się ze spódnicy i gorsetu? Kolor taki jak na zdjęciu, czerwony?
Mnie prawdę mówiąc żadna.

mnie tez zadna...
Zdecydowanie druga, bardzo kobieca.... Jednak ja jestem zwolenniczką krotkich sukienek na poprawiny- odmiennie od suknia ślubnej powinno być. Pozdrawiam
jest dwuczesciowa, kolor jasny róż.....no własnie też ciągle siedzi mi w głowie ta pierwsza ale....obawiam się że jeśli tren nie jest podpinany to tańce na poprawinach nie będą należały do najmilszych...
obydwie fatalne.... czemu młode dziewczyny na siłe chcą z siebie zrobić ciotki klotki... ??
problem w tym że ja z różnych powodów nie chce odsłaniać nóg ....dlatego krótka kiecka odpada. :(
hm jeśli wybór z tych dwóch to pierwsza; osobiście na poprawiny nie wybrałabym żadnej, sama miałam bardzo lekką i zwiewną sukienkę z "firanek" na swoich poprawinach :)
wydaje mi się, że te sukienki są dosć kosztowne; naprawdę myślę, że za tą cene możesz kupić o wiele ładniejszą nawet długą suknię nić takie coś, co Ciebie przytłoczy... Na pewno jesteś młodą dziewczyną, w takiej sukni przybędzie Ci 10 lat i 10 kilo.

Wybacz szczerość;-))
:) no spooko, dzięki za opinie. Poszwędam się jeszcze po sklepach w 3mieście, mam troche czasu, może wpadnie mi coś innego w oko....nie sądzę jednak że w tych sukienkach wyglądałabym jak ciocia klocia.... :) to tak na marginesie. Pozdrawiam

Ps. tak z ciekawości, skąd kupujecie swoje sukienki poprawinowe?
Ja mam poprawiny w formie grilla, więc stroje będą obowiązywać raczej nieformalne. Moim zdaniem jednak PM i jej rodzicom nie wypada przyjść w dresach i dźinsach, więc szukam czegoś letniego i zwiewnego. Patrzałam w Simple, ale nie ma nic szczególnego. Suknie koktajlowe w naszych sklepach w większości mi się nie podobają, sa takie dla ciotek właśnie;)) ale to jest moje osobiste zdanie, bo ja bardzo nie lubie formalnych strojów i w takiej sukni czułabym sie sztywno.

PS
przepraszam za ciotki klotki, ale to jedyne słowo jakie przychodzi mi na myśl teraz;)) nie chciałabym być niemiła.
:) nie odebrałam tego w ten sposób. Nic się nie stało - wyraziłaś po prostu swoją opinie.
trochę czasu jeszcze masz do sierpnia. Gdybym była na Twim miejscu zaczekałabym do lipca o sprawdziła na letnich promocjach.
Ja niestety będe musiała zaraz biegać i kupować.
ja na letnie poprawiny wybrałabym sukienkę bardziej zwiewną, z lżejszego materiału
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
gdybym miała wybrac z tych dwóch twoich to nr 1 czerwona
Ale tez wolałabym np. 3 lub 4 z tych wklejonych przez iwi_friday
radzilabym szczerze poszukac jeszcze, jak ktos sugerowal, na etnich wysprzedazach, bo te sukienki co wkleilas sa dosc ciezkie, takie bardziej zimowe. a skoro wesele latem, to na pewno cos znajdziesz. Moze te wklejone przez iwi-friday beda jakas inspiracja, bo sa lzejsze i bardziej letnie
jozia z tych dwóch to chyba pierwsza lepsza:)
do góry