Widok
Moja 12sto letnia obecnie córka, jeździła w kubełkowym i to głębszym niż w neo ;)
Nie wiem o co chodzi w tej wkładce którą ma neo ;) ale wydaje mi się, że jakby to była wkładka spłycająca :)
Nie wiem o co chodzi w tej wkładce którą ma neo ;) ale wydaje mi się, że jakby to była wkładka spłycająca :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
My mamy quinny buzz i Mala uwielbia w nim jezdzic! Mam tez casualplay s6 i bez porownania woli quinny. Dluzsze spacery mozna w nim robic, a w casualu poprostu zaczyna Nam sie po jakims czasie wierzgac i plakac... w quinny tego nie zaobserwowalam... I jak zasnie w quinny to spi i spi a w casualu musi naprawde dobrze zasnac by tak dlugo spac i to sie zdarzylo tylko pare razy...
Na swoim tzn. corki przykladzie widze ze woli kubelkowe siedzenie. A w quinny jezdzila od okolo 5,5 mies.
Na swoim tzn. corki przykladzie widze ze woli kubelkowe siedzenie. A w quinny jezdzila od okolo 5,5 mies.
Hej Sara:) Ja również polecam kubełkowe siedzisko:) Użytkuje takie od prawie 3 lat. Wcześniej mała jeździła Mutsy i porównując oba siedziska uważam że kubełkowe o niebo lepsze jak dla mnie oczywiście, mając porównanie z wersją standardową. Mała w tej chwili ma ponad 3 lata i czasami jak coś się uprze jeszcze jeździ wózkiem i doskonale się mieści w takim kubełkowym siedzeniu:) Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania pisz:)
Aguś, to ja podpytam również Ciebie i podłączę się pod wątek Sary, zamówiliśmy wózek z kubełkowym siedziskiem. Jak to jest z nóżkami dziecka w takim wózku ? Nie majtają ?
Moja starsza córka jeździła w kubełkowym siedzisku, ale dość krótko bo do roczku, a później zmieniliśmy na parasolkę. Tym razem chcemy dłużej pojeździć ;)
Moja starsza córka jeździła w kubełkowym siedzisku, ale dość krótko bo do roczku, a później zmieniliśmy na parasolkę. Tym razem chcemy dłużej pojeździć ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapewne dużo zależy od podnóżka i możliwości jego regulacji, niż samego siedziska. Ja mam zupełnie inne rozwiązanie podnóżka niż jest w Neo, tzn podnóżek w moim wózku jest plastikowy na którym można postawić nóżki. Niestety nie mam żadnej wiedzy jak sprawdza się Neo pod tym względem ale myślę że póki dziecku nóżki wystawać za materiał nie będą będzie ok:)