Widok
Nie udawaj,że taki lzuik, i rozbawiły Cie moje posty.\Pewnie na początku trzesłaś tyłkiem, kto to przeczyta i pomyślałaś sobie,że moze to i racja uzywane rzeczy dla córki kupować, to nie bardzo.
Głupio ci sie zrobiło na bank.
Spodziewalam sie, ze będziesz udawał,że nic cię to nie ruszyło.
A tak naprawdę dobrze wiesz, że zawsze się komprpmitujesz z tymi zakupami na forum, i żałujesz,że dałaś takie ogłoszenie\:)
Głupio ci sie zrobiło na bank.
Spodziewalam sie, ze będziesz udawał,że nic cię to nie ruszyło.
A tak naprawdę dobrze wiesz, że zawsze się komprpmitujesz z tymi zakupami na forum, i żałujesz,że dałaś takie ogłoszenie\:)
a co w tym złego,że chce kupić używany domek?wiele dzieci dostaje prezenty i bawi się nim jeden raz,potem gdy idą na sprzedaż wyglądaja jak nowe a są dużo tańsze.
Nie ładne są tego typu komentarze,nie każdego stać na nowy domek za 200 czy ileś tam złotych,za to można dostać używany w super stanie i jeszcze sporo zostanie na coś innego.
Żenujące są tego typu komentarze.
To niby jak chcę kupić używaną bluzeczkę dla dziecka to też ma być dla mnie wstyd,że używane kupuję???
j za pieniążki które moje dzieci dostają z jakiejś okazji,nie raz kupiłam im używane zabawki,krzesełko itd......
Nie ładne są tego typu komentarze,nie każdego stać na nowy domek za 200 czy ileś tam złotych,za to można dostać używany w super stanie i jeszcze sporo zostanie na coś innego.
Żenujące są tego typu komentarze.
To niby jak chcę kupić używaną bluzeczkę dla dziecka to też ma być dla mnie wstyd,że używane kupuję???
j za pieniążki które moje dzieci dostają z jakiejś okazji,nie raz kupiłam im używane zabawki,krzesełko itd......
O MATKO! :))) A TU JAK ZWYKLE PANIUSIA ŚPIĄCA NA KASIE SIĘ ODEZWAŁA :) CO ZA IDIOTYZM HEHEHE
NIEKTÓRZY WIEDZĄ JAK POKAZAĆ SWOJĄ "INTELIGENCJĘ"
NIEKTÓRZY WIEDZĄ JAK POKAZAĆ SWOJĄ "INTELIGENCJĘ"
Paulo Coelho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
raczej się nie wtrącam w takie dyskusje, bo to nie ma sensu, ale szlag mnie trafił jak widzę takiego .... "dorosłego", co to nie doświadczył na własnej skórze, co znaczy chcieć uszczęśliwić swoje dziecko bo wie się co ono by pragnęło, a nie mieć na to pieniążków, sama wiem co to znaczy i powiem szczerze życzę koleżance, żeby tego kiedyś doświadczyła,bo widzę, że zarozumiała z niej i pyszna baba,
- a nie ma nic złego w tym, że dziecko dostaje coś używanego, bo dla niego liczy się gest i prezent, a nie to ile on kosztował !
powodzenia w wychowywaniu dzieci dla koleżanki z takim podejściem do życia ludzi i sytuacji.
- a nie ma nic złego w tym, że dziecko dostaje coś używanego, bo dla niego liczy się gest i prezent, a nie to ile on kosztował !
powodzenia w wychowywaniu dzieci dla koleżanki z takim podejściem do życia ludzi i sytuacji.