Widok

kupki niemowlęce po Nutramigen

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie powinny być? Jakie są u Was?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas były dośc rzadkie,dośc śmierdzące,ale 1 dziennie. Z tego co mówił mi alergolog to po tym "mleku" mogą być właśnie takie kupy

Ps. Mam do sprzedanie 4 puszki nutrqmigenu 1 za 30zł :)
image
kolor lekko zielonkawy czasem zółto-zielony
image
u nas tez takie byly, zielonkawe,luzne ale nie przekraczaly 3 dziennie.

rowniez mi jedna zostala i moge ja odsprzedaz za 8zl
usiadł, i wytrwale czekał...
U nas były szaro zielone góra 2 razy na dzień. Zmieniliśmy mleko na inne bez laktozy i kupki od razu książkowe :)
image
image

image
dzięki dziewczyny, ale mam zapas mleczka. A jak długo karmiłyście tym mlekiem? Moja właśnie robi takie kupy jak opisujecie. Czy takie kupki na dłuższą metę nie są groźne?
image
Po tym mleku chyba ka,zde dziecko ma takie kupy. Mi alergolog powiedział że taka kupa może być byle by nie była zupełnie wodnista.
ja karmiłam ok 4 tygodni. Musiałam zmienić bo nie chciała pić i traciła na wadze
image
ja od stycznia do maja, pozniej byl problem z nim w aptekach, poprostu go nie bylo i zmienilismy na bebilon pepti,a do 4 puszkach bebilonu jestesmy juz na normalnym Nestle nan i okazalo sie prawdopodobnie moje dziecko nie mialo zadnego uczulenia bo bez problemu przechodzilismy kolejne puszki mleka badz alergia szybko sama ustapila.
usiadł, i wytrwale czekał...
Ja karmiłam córkę 5 miesięcy Nutramigenem, konsystencja kupki oraz jej kolor była przyczyną do zmiany mleka. Najprawdopodobniej jakiś składnik mleka nie był tolerowany przez organizm córki.
image
image

image
dzięki za odp. Ja właśnie zaczynam podejrzewać, że też moja córa jeszcze czegoś nie toleruje w tym mleku, bo od początku sierpnia dajemy Nutram. a większej poprawy brak, robi zielono-szare luźne kupy, czasem też i pieniste i ze śluzem. Dołączyliśmy teraz lacidofil i lacidoenter no i zobaczymy.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry