Widok

kurs makijażu w trójmieście?

witam, chciałabym pójść na jakiś kurs/szkolenie/naukę makijażu, chodzi mi o coś niedrogiego, nie zależy mi na profesjonalnych efektach, tylko na podszkoleniu dla własnego użytku:) jeśli macie jakieś namiary to będę wdzięczna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie szkolenia, na wlasny uzytek,jednodniowe sa wlasnie organizowane przez moja firme; oferujemy rowniez szkolenia weekendowe na kaszubach. Aktualnie ustalamy grafik na nowy sezon od września. Jezeli jest Pani zainteresowana, po ustaleniu grafilu szkolen wyslemy informujacego maila :)
Zapraszam do kontaktu, prowadzę takie szkolenia i pokazy nieodpłatnie.
Iwona Spaleniak tel. 608 336 529
:)
Zapraszamy, ostatnie miejsca na szkolenia weekendowe:)
Okazja do relaksu i oderwania sie od pracy/rodziny/dzieci;)
http://www.alterapars.pl/
W Fundacji Republika Kobiet w Gdańsku możesz umówić się na takie szkolenie. Czasem mają warsztaty kilkuosobowe, a czasem można przyjść indywidualnie. Ja byłam z koleżanką i za 2 dni po 5 godz., czyli w sumie za 10 godz. zapłaciłyśmy 390zł za 2 osoby, więc za jedną byłoby pewnie niecałe 200zł.
Prowadząca p. Asia super - bardzo dużo się nauczyłyśmy, a koleżance tak się spodobało, że idzie teraz do nich na kurs profesjonalny. Sama chętnie bym się wybrała, gdyby nie brak czasu.
Tutaj możesz zapytać o szkolenie: fundacjarepublikakobiet@gmail.com

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (138 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Kursy, szkolenia - paznokcie (5 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

do góry