Widok

kurs szycia na maszynie

Witam, poszukuję kursu szycia na maszynie. Jestem na urlopie macierzyńskim, niedługo zacznę wychowawczy, chciałabym wykorzystać ten czas na zdobycie jakiś nowych umiejętności, szczególnie tak praktycznych. Interesowały by mnie zajęcia, najlepiej w Gdańsku, na poziomie podstawowym. Chyba fajnie jest uszyć sobie pościel, firanki, jakieś ciuszki dla dziecka, czy nawet dla siebie, zamiast miotać się między pólami sklepów, gdzie wszystko strasznie drogie i na tzw. "jedno kopyto". Jeśli ktoś wie, o takich zajęciach proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale mnie masz na liście zdecydowanych? :)
stony@wp.pl
Ciągle 4 wolne miejsca. Niestety do 8 kwietnia muszę potwierdzić bądź odwołać salę:( Rozumiem, że kurs jest za drogi albo termin słaby. Napiszcie coś, bo nie wiem, co z nim robić. Czy szukać tańszej sali (już raczej nie w centrum Gdańska), czy zmienić termin?
Pozdrawiam
Informuję, że zostały cztery wolne miejsca:)
pozdrawiam
Dziewczyny, wysłałam Wam informacje. Mój entuzjazm raczej przygasł. Wraz ze szczegółami spadło zainteresowanie. Jest jeszcze troszkę czasu, zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam:)
Witam :)

czy mogę prosić o szczegóły organizacyjne - miejsce(adres), gdzie kurs będzie się odbywał, kto prowadzi, ilość uczestniczek, cena za całość kursu na priva?

Też byłabym zainteresowana udziałem, chcę tylko poznać dokładnie wszystkie szczegóły :).

czekam na informacje na mail'a:

gitara13@gazeta.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Witajcie,
też jestem zainteresowana. poproszę o kontakt na maila murka66@wp.pl
pozdr
Hejka,
Właśnie skończyłam wysyłanie maili. Jeśli kogoś ominęłam piszcie. W mailu podałam numer telefonu, więc na pytania mogę odpowiedzieć telefonicznie, nie ma żadnego problemu. Pozdrawiam raz jeszcze, buźka!
Cześć Dziewczyny,
Kurs jest aktualny. Niestety odbędzie się po Świętach Wielkanocnych. Obawiam się, że możesz nie dotrwać, ja w każdym razie już w osómym miesiącu byłam nie do ruszenia z domu:) Życzę Ci aktywnego i spokojnego dziewiątego miesiąca!!
Wszystkim zainteresowanym kursem w dniu dzisiejszym wyślę warunki udziału. W razie wątpliwości piszcie zwrotnie na mojego maila.
Napiszę tu jeszcze, że stanęło w końcu na czterech sobotach, 30 kwietnia, 7, 14, 21 maja.
Dziewczyny siedzę w domu prawie rok, i z jednej strony cieszę się, że zajęłąm się czymś innym, niż opieką nad dzieckiem, a z drugiej ciężko mi się ogarnąć i z jednym i z drugim. Jeśli uda nam się spotkać na kursie to będę szczęśliwa. Mam nazieję, że sprostam:) Pozdrawiam gorąco
Nadal jestem zainteresowana, no chyba że się "rozsypię";-) (jestem w 8 m-cu ciąży). Czekam z niecierpliwością na informację o konkretnym terminie. Niestety nie posiadam maszyny.
Fajnie byłoby zacząć jeszcze przed świętami Wielkanocnymi.
alterka@wp.pl
Proszę o informacje kiedy ? gdzie? i za ile ? : )pozdrawiam gonia445@wp.pl
rabarbara,
czy mogę prosić o więcej informacji na maila - nasa00@tlen.pl.
pozdrawiam
Ja byłabym zainteresowana takim kursem. Proszę o wysłanie mi więcej informacji na adres e-mail. alka65@wp.pl
proszę o szczegółowe informacje na temat kursu szycia na maila
perla_b@wp.pl
ja też jestem zainteresowana otrzymaniem informacji perlla1@poczta.onet.pl
Ja również nadal chętna tysiaczek@wp.pl z własną maszyną:)
Ja również poproszę więcej informacji na maila paulaperez@wp.pl
anna2007@interia.eu - chętna na 100% i posiadam maszynę
Ja się piszę. proszę o informacje na maila: linus9@o2.pl
Dziękuję za odp. Ja nadal chętna, ale jeśli będą to tylko soboty.
stony@wp.pl
Cztery soboty tydzień po tygodniu,( bo to kurs weekendowy ). Albo sob./ndz - dzień po dniu + sob./ndz. To zależy od tego, jakie będą możliwości wynamu sali. Cały czas szukam sali w rozsądnej cenie.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry