Widok

kurs tańca

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś może polecić jakiś szybki kursik przedweselny? bardzo mi zależy aby zajęcia odbywały sie w weekendy. dzięki za info!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też poprosze o jakies namiary

a moze lekcje prywatne? ja wlasnie zaczelam chodzic!!
mam porownanie do kurow - bo rok temu przez pol roku chodzilismy... ale teraz na wesele wybralam opcje indywidualna, jednak duzo solidniej Cie ktos dopilnuje, jak ma Tylko jedna pare na zajeciach... a nie np 18 par na kursie...polecam!
spróbuj podzwonić po szkołach tańca (nie wiem gdzie czy Gdynia czu Gdańsk), oni udzielą Ci pełnej informacji, może w weekend również da radę.
Przykładowe nazwy sprawdzonych szkół podawały dziewczyny we wcześniejszych wątkach. My też się wybierzemy bliżej terminu, bo mój kochamy kiepsko sobie radzi choć zapał wielki :)))
A moglabys mi przeslac namiary swojego nauczyciela/instruktora na maila?? Dzieki z gory!!! :)))
jesli chodzi o ceny kursów indywidualnych, to około 60zł/godz. jak ktos zna taniej, to dajcie znać
znam taniej
namiary wyslalam ;)
ja też poproszę :)
witam. to ja tez poprosze.dziekuje
a prosze bardzo!! ;)
poszlo.
my zdecydowalismy sie zacza ponad 6 m-cy przed slubem - dla tego,ze chcemy przypomniec i podszkolic wszystkie tance, a poza tym mamy po drodze - przed naszym weselem jeszcze co najmniej 4 inne!! i trzeba sobie potanczyc.... ;)
polecam!
z tego co sie orientowalam podczas targow lekcje indywidulane kosztuja 60 zł/godzine ...my bardzo chcielibysmy skorzystac, ale troche ciezko z kasą ( mamy wlasnie odebrane mieszkanie - wesele w jednym czasie.....)

wpadlam wiec na pomysl, czy nie daloby sie zorganizwoac wspolnie tych lekcji tanca - w koncu 30 zł na pare to nie 60....JEST KTOS CHETNY ?( jak tak to piszcie na maila- my mamy czas w weekendy)

jeszcze tylko nie pytalam organizatorow czy za dwie pary na jednych zajeciach jest inna cena...
pozdr
p.s. z tego co sie orientowalam 3-4 spotkania powinny wystarczyc ( chodzi nam o nauke walca )
ja polecam indywidualne lekcje znacznie tansze niz 60 zl!! 60 zl to biora SZKOLY TANCA ktore przygotowuja indywidualnie (pod kwadratem i tango)
mysle ze ok 40 zl/60 minut to cena do przezycia, zwlaszcza,jesli ktos chce 3-4 lekcje!!!!
druga sprawa - daje korki z angielskiego.... jedna osoba placi X ale gdyby chciala przychodzic ze znajomym i byc we dwojke to nie placilaby 1/2 X (bralabym wiecej niz polowe od kazdego).. wiec najpierw sie zorientujcie,czy nauczyciele tanca wezma tyle samo za przygotowanie 2 osob, co za przygotowanie 4 osob....

czy moge prosic o namiary na tego instruktora??? :)) trzeba zaczac juz ruszac obcasem :))
tak się składa, że chcemy się zapisać na kurs po rocznej przerwie i chodzilismy postronach. W wielu szkołach oferują kursy przedmałażeńskie. Zobaczcie na trójmieście. tam jest spis i jak po kolei wejdziecie będą informacje.
Już skladałem propozycje lekcji tańca przed ślubem, ale widzę,że tu nalezy zaglądać częściej, bo wątki się powtarzają. Więc ponawiam propozycje - zapraszam na naukę pierwszego tańca ( i kolejnych również jeżeli macie ochotę) TANIO i SKUTECZNIE. nr tel. 888339747
informacja juz wyslana ;)
pozdrawiam!!! :)

do góry