Widok

kurtki , kozaki w Lidlu dla dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jest nowa oferta od 12.09
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21222
kurteczki wygladają całkiem niezle ciekawe jak w rzeczywistości ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to chyba się zaczaimy ;) najwyżej będą jako zapasowe ;)
ototo
Agusia, ja miałam dla Młodej te fioletowe
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-79F22969-ED97F331/lidl_pl/hs.xsl/index_21680.htm

tylko w zeszłym roku były bez tego kożuszka dziwnego białego ;)
od 3.10 mają być nowe kozaki :P http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21677
ja dziś dopiero dotarłam do Lidla i były kurteczki, fajne ale jak juz oktos pisał bardziej jesienne, za to fajne były bezrękawniki :)
Rozmiarowo też był dośc spory wybór
a wiecie czy są jeszcze kozaczki w małych rozmiarach?? rany ja zawsze sie spóźnie masakra
annika, one było mozno zaniżone. moja nosi teraz r.32, a musiałam jej kupić 34 bo inne były mocno za małe;(
Ja pracuję w Lidlu, jutro zobaczę co tam jeszcze jest na magazynie i dam znać :)
hehe, kochana to się obudziłaś :) W pierwszy dzień nic już nie było. Dzisiaj nie licz, że coś dostaniesz.
Dziewczyny czy rzuciło wam się w oczy,ze są gdzieś jeszcze takie brązowe z serduszkami r.29/30???
u nas nie ma:((((
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-98FB795B-7CB94693/lidl_pl/hs.xsl/index_21223.htm
Ja kupiłam pidżamki i kurtkę - wychodząc z założenia, że to będzie taka kurtka zapasowa, bo szukam czegoś cieplejszego na zimę. Podoba mi się w niej to, że ma podwójne rękawki - tzn. rękaw plus ściągacz w środku, to fajne rozwiązanie. Oglądałam też butki (te mniejsze), ale mnie nie przekonały, bardzo ciężko się je zakładało na nóżkę i były takie sztywne...
Ja byłam punkt 7 i otwierałam lidla dzisiaj :D
Mówiłam Wam, że trzeba z rańca jak chcecie sie załapać.
U nas tym razem największa wojna była o chłopięce kurtki i buty. O 7:18 zostało już tylko kilka par ;)
ja nie załapałam sie na kozaczki bo było mało a najwieksze to 33
Wyhaczyłam piżamkę, skarpety, kozaczki i bezrękawnik z bluzeczką. Kurtki imho jesienne, ale z pewnością nie zimowe, bo cienkie.
ja kupiłam kozaki dla małej. super do szkoły będzie miała! cieplutkie w środku z zew nieprzemakalne.
kupiłam piżamki i skarpetki, chciałam buty ale jakoś mi nie pasowały:)
Jedną piżamkę mam do sprzedania bo dla nas duża- dla chłopca 110/116
czy ktos cos kupil dzis w lidlu dla dzieciaczkow z ubran oczywiscie????
jeszcze chwila i zrobią reglamentację w lidlu. Przydział - jedna para na łebka :D:D:D
no, ale ile można zarobić na butach z lidla? :D

Chociaż sama widziałam na allegro, jak ludzie wystawiali zeszłoroczne zimowe dla dzieci, używane, drożej niż ja kupiłam w sklepie :D masakra jak dla mnie, dobrze, że wiem ile zapłaciłam i w życiu bym nie kupiła :)

Podobnie zresztą jak kombinezonu tchibo! Przebitka straszna :)
Sylwia - jak ktoś nie był pewien rozmiaru to brali po kilka i mierzyli na sklepie. Reszta koczowała czy ktoś coś odda do dużego kosza :D:D:D
Nota bene wydaje mi się, ze część tych ludzi bierze to na handel. Bo nie rozumiem jak można kupić kilka par butów takich samych o różnych rozmiarach przypadkowo włożonych do koszyka.
handlary z allegro wysylają dziadków do lidla aby nabrali z rańca co sie da a potem wystawiają moze ..... bo co z tym robić kurde jak bierzesz co popadnie nie zważając na rozmiar i kolor ...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry