Widok

kurtki , kozaki w Lidlu dla dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jest nowa oferta od 12.09
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21222
kurteczki wygladają całkiem niezle ciekawe jak w rzeczywistości ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-25B65DF2-6BF406AE/lidl_pl/hs.xsl/index_21223.htm

ja sie zastanawiam nad tymi butami, czy na prawde nie przemakaja..
babki na forum zakupowym pisały , ze faktycznie nie przemakały - dodatkowo mozna je zaimpregnowac specjalnym preparatem niby i jest super ...osobiście nie probowałam .
Mileiśmy kiedyś z lidla sandałki skórzane oraz 2 sezon mój syn nosi takie niby adidasy na pasku z tyłu - obie pary rewelacyje , mimo intensywnego używania nadal sa w bdb stanie.
Fajne tez te kalosze ocieplane
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21199.htm
o to musze zakupic corci jak takie fajne, kalosze tez kupuje:)
ja dzis popołudniu zajadę do lidla ale pewnie juz kaloszy nie bedzie .... szkoda bo chyba bym się skusila
Ale to chyba nie są skórzane buty przynajmniej nie widzę takiej informacji
w zeszłym sezonie Jasiu nosił zimowe buty z lidla. Rewelacyjne. Nóżka zawsze ciepła i sucha. W tym też chcę kupić,ale 27 chłopięcych nie ma,może będą później
nie te skorzane nie są akurat ale myslę że to coś podobne jak mają Coolclub w Smyku , te z Lidla mają membranę wiec mogą byc całkiem sensowne z ta kwotę :-) w Smyku podobmne kosztują ok. 100 zł .
a miała któraś z Was kurtki z Lidla?
tylko szkoda, że butki są od rozmiaru 28 :(
Ja mam od ubiegłego sezonu kurteczkę z lidla. Jest świetna, polecam!!

Na ten sezon też będzie dobra.
Jadźka dzięki!
chyba też się skuszę jak znajdę rozmiar :)
Jedź tam z samego rana na otwarcie i 7, a nawet najlepiej przed otwarciem chwilę być. Tylko to daje gwarancje, że dostaniesz rozmiar.

Tym razem jadę polować buty :)
my w tamtym roku miałyśmy kurteczkę Lidlową i była super. jeżeli w tym roku bedzie za mała (muszę zmierzyć) to zakupimy tą z reklamówki
a te buty to dobre beda na zimę? czy yraczej bardziej jesienne?
no niestety rano nie mogę bo nie mam auta a w pobliżu nie mam lidla :/
ale może się uda ...
u nas w lidlu jak coś rzuca fajnego to jest bitwa. Babcie i dziadki koczują 30 min przed otwarciem z koszykami ustawieni w kolejkę od samych drzwi wejściowych. Wpadają jak przeciąg, nierzadko taranując się tymi wózkami wzajemnie. BIEGIEM lecą do koszów i łapią co popadnie, po kilka sztuk. Jak w amerykańskich filmach przedświątecznych.
Taką akcję widziałam jak pojechałam w ubiegłym roku po śniegowce damskie. Z każdego rozmiaru na sklep rzucili po 2 sztuki. Tylko dlatego, że byłam bez wózka i dobiegłam pierwsza udało mi się wyjąc jedną parę, niestety nie w tym kolorze który chciałam. Dżiiizaaas!!! Babcie chciały mnie zamordować wzrokiem. Dwie były na tyle bezczelne, ze kazały mi zmierzyć czy mi rozmiar pasuje, bo jakby jednak nie to one chętnie je wezmą. Łaziły ze mną jak sępy po całym sklepie.
Od tamtej pory wiem, że w lidlu jak coś chcesz to komitet kolejkowy i przed otwarciem. Dla mnie pełna szajba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahaha noo słyszalam coś o tym ...porażka prawie jak z zapisami na kombinezony Tchibo ....hihi nooo ja pojade popoludniu dziś jak dostanę kalosze to beda jak nie ma to trudno ..ostatecznie juz wydałam 160 zł na buty ecco z membrana ..... ginąć tragicznie między babciami w Lidlu nie mam zamiaru :-)
ja wiem, nie widziałam na własne oczy, że tak było jakiś czas temu jak rzucili te maszyny do pieczenia chleba ;)

Ale po co oni się tak rzucają, dla siebie biorą byle jaką parę butów? Bo przecież jak jest taka akcja szybka to nie bardzo zdążą znaleźć i wybrać swój rozmiar i kolor :D

W zeszłym roku miałam lidlowe zimowe dla Młodej i nie mogę powiedzieć złego słowa.
Noga zawsze cieplutka, nie przemoczona, a słyszałam takie akcje nawet w Bartkach.

Teraz się zastanawiam, te typowe śniegowce są od rozmiaru 28 i nie wiem czy kombinować, ale zapewne będą za duże, czy rzucą jeszcze jedną partię mniejszych butów ... kurka!

Ktoś pracuje w lidlu? :)
rybalon - autentyk tak jest! A jak się komuś udało wrzucić kilka sztuk do koszyka to afera była na cały sklep!!! Babcie i dziadki wyrywali sobie z koszyków te buty. Armagiedon normalny!
choć przyznać trzeba, że te buty były w rewelacyjnej cenie i są świetne :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry