Widok
kwiaciarnia w Gdyni
Mam pytanie zwłaszcza do dziewczyn, które są "po". Jako że pojawiły się pewne negatywne opinie co do trwałości wiązanek z "Ładnych kwiatków", może znacie albo testowałyście inne kwiaciarnie w Gdyni, godne polecenia??? Czas już się zdecydować :))))
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
ja mialam kompleksowa obsluge kwiatowa wlasnie z Ladnych Kwiatkow.
I powiem tak - do trwalosci przyczepic sie nie mozna, chociaz troche butonietki byly klapniete. ale i moja wiazanka i kwiaty dla rodzicow i dekoracja na samochod - baardzo trwale. troche drogo, to fakt. no i panie biora troche za duzo na siebie, pozniej sie w tym gubia.
na szczescie tych wpadek sie nie wypieraja i staraja sie je na swoj koszt naprawic.
Generalnie moja ocena 7/10
I powiem tak - do trwalosci przyczepic sie nie mozna, chociaz troche butonietki byly klapniete. ale i moja wiazanka i kwiaty dla rodzicow i dekoracja na samochod - baardzo trwale. troche drogo, to fakt. no i panie biora troche za duzo na siebie, pozniej sie w tym gubia.
na szczescie tych wpadek sie nie wypieraja i staraja sie je na swoj koszt naprawic.
Generalnie moja ocena 7/10
Dzięki Elajza. Ja jestem już od dawna na nie zdecydowana i przedstawiłam im nawet projekt swojej wiązanki i dekoracji na samochód. Ceny są... wiem, wiem, ale plusem jest to że przyjeżdżają do domu udekorować samochód :) Niestety czas ucieka, a ja zaczynam kombinować, nie tylko zresztą z kwiatkami, ale i z fryzjerem na przykład. Jedynie pozostaję wierna babeczce od paznokci...
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Eeee... ja zrezygnowałam z pań z Ładnych Kwiatków i widzę, że dobrze zrobiłam - w innej kwiaciarni za wiązankę (wzorowaną na wiązance Elajzy:)), wiązankę świadkowej, dwie butonierki + dekorację samochodu (terenowego) zapłaciłam 350zł. Wiązanka moja i świadkowej zasuszona, dekoracja samochodu trzymała się świetnie jeszcze dwa dni później:)
Czekam na fotki od fotografów, może tam znajdzie się coś, co będzie warto wkleić i pokazać - od rodziny też jeszcze zbieram:)
Elajza, jeśli chodzi o panie z Ładnych ..., to zaskoczyła mnie pewna rzecz - że wiązankę przygotowują już w piątek... Jak ona ma wytrzymać do 17 dnia następnego przy lipcowej pogodzie, jeśli one nie mają chłodni?
Na początku byłam nimi zachwycona, naprawdę - ale ... długo by opowiadać. I nie twierdzę, że są beznadziejne, skąd. Po prostu - wybrałam ostatecznie co innego. Ważne, że byłaś zadowolona - tylko to się przecież liczy:)
A zdjęcia samej wiązanki nie mam - postaram się wyszukać jakieś ze mną;), gdzie jest dobrze widoczna, i podeślę Ci:)
Elajza, jeśli chodzi o panie z Ładnych ..., to zaskoczyła mnie pewna rzecz - że wiązankę przygotowują już w piątek... Jak ona ma wytrzymać do 17 dnia następnego przy lipcowej pogodzie, jeśli one nie mają chłodni?
Na początku byłam nimi zachwycona, naprawdę - ale ... długo by opowiadać. I nie twierdzę, że są beznadziejne, skąd. Po prostu - wybrałam ostatecznie co innego. Ważne, że byłaś zadowolona - tylko to się przecież liczy:)
A zdjęcia samej wiązanki nie mam - postaram się wyszukać jakieś ze mną;), gdzie jest dobrze widoczna, i podeślę Ci:)