Widok

łączpol łapino

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej czekam na opinie, miejsce na zdjęciach super, ale powiedzcie jaka cena i czy wart???????????//

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz tu:
http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=237620&t=237524

ten watek czytałam............. , może ma ktoś nowe wiesci.. ;-)

ja tam byłam jedna sala malutka drugiej nie widziała no i menu za tą cenę bardzo skromne

najlepiej będzie jak sama zadzwonisz albo pojedziesz do ośrodka.Kierowniczką jest bardzo Fajna babeczka, ja pewnie tam bym zrobiła wesele gdyby nie to ze dla nas była za mała sala!

sala mała ale maja bardzo fajna chatę grilowa nad jeziorem !!!!

Sale (bo są dwie) obydwie bardzo ładne co prawda małe ja bardzo chciałam tam mieć ślub ale sale były dla mnie za małe na moje oko to sala na 60osób jedna i druga jeżeli chodzi o menu to całkiem całkiem można zawsze pozmieniać okolica pięnka poza tym taka ciekawostka to tam również możesz wziąć ślub jest piękna kapliczka na dworze fajne są stoliki koło jeziora jest poprostu przepięknie poza tym masz tańsze pokoje dla gości i co najfajniejsze macie gratis domek dla nowożeńców :) jedź i sama oceń warto ja mam tam domek nad jeziorem i uważam że jest tam bardzo ładnie :)

Podzielam twojezdanie szkoda za mało miejsca jak na 100 osób :(

Kiave dokładnie za mało miejsca bo tak to super :)

a cena?? zaraz mnie zabijecie kwotą 200.... :-(

Nie kwota to napewno nie 200zł z tego co pamiętam to od 120 w górę :) więc masz pole do popisu pozdrawiam

oo!!!!!!!!! to cena nie najgorsza ;-) podoba mi się ta wiata nad jeziorem , zdjęć drugiej sali nie ma.. Tylko się zastanawiam czy jak na końcówkę maja nie będzie tam trochę za zimno..

do góry