Widok

lata 40 inspiracje

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ponieważ macie bardzo dużo ciekawych pomysłów proszę o jakieś inspiracje dotyczące strojów i ogólnej oprawy wesela w stylu tak 30 i 40:P
image
Nasz kochany żółwik jest już z nami:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dori ty masz ciekawe pomysły zawsze pomożesz?
image
up
up
image
na pczatek wpisz w wyszukiwarkę: vintage
image
Pomogę pomoge - daj mi tylko chwilke ok :)
Watek vintage jest - podrzuce ci go
Są tam suknie, bukiety, zaproszenia.... poszukam jeszcze czegoś ciekawego
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
:):):)
image
Dzieki
image
podrzuciłam ci kilk wątków - vintage, fioletowe wesele, ...o zaproszeniach
wieczorkiem wrzucę tutaj co nieco
A jak masz ochote to pisz na maila lub gg - wysle ci foty
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Dziękuje bardzo:*
image
dlaczego u nas śluby tak nie wyglądają?
przecież moga tak wyglądać - każda para sama określa, jak bedize wyglądać jej ślub i wesele - to my wybieramy sukienki, dodatki, kwiaty itd
image
No też się zastanawiam dlaczego większość ślubów tak nie wygląda.
Mam nawet przemyślenia na ten temat, ale pewnie jakbym napisała to bym obraziła nie jedną Pannę młodą więc sobie odpuszczę.

Chciałam natomiast zwrócić waszą uwagę, że oprawa w stylu tal 30-tych to coś całkiem innego niż w stylu 40-tych. Bo to była całkiem inna moda, inne dodatki itp.
u nas cięzko z takimi slubami, bo to masa pracy nad przystrojeniem sal itd. malo jest tez takich gadzetow. ale zmierzamy ku lepszemu. jak sie obserwuje te amerykanskie sluby to mogą być naprawdę dużą indpiracją dla panien mlodych w Polsce.
w koncu będzie tak i u nas :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
czesto ogladam program "4 weddings" i ostatnio byl slub ze stylizacja na lata 60.super to wygldalo bo wszyscy goscie byli w tym stylu poubierani
image
image
Mi najbardziej chodziło o klimat tamtych lat niż o sam wystrój. Fajnie by było gdyby goście byli tak poubierani ale nikomu nie moge nic narzucić wiadomo.
image
hopsaaaa
ja bym nie ryzykowala z prośbą do gości zeby sie poubierali w jakims konkretnym stylu, bo mogliby sie jeszcze poobrazac, a i tak nic by z tego nie wyszlo. ale mozna stworzyc samemu klimat tamtych lat poprzes stroje Państwa Młodych, dekorację sali i swingujące rytmy ;))) mozna ewentualnie jeszcze swiadkow ubrac w duchu epok i:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie! weź powiedz gościom żeby ubrali się w stylu lat 40. przecież te ciotki wszystkie na zawał poschodzą. a swoją drogą, mamy reali finansowe, jakie mamy w naszym kraju i doskonale rozumiem, ze cześci mojej rodziny nie stac na to aby na jeden dzień kupić sobie stroje, których potem nie założą, które im się nie podobają. część rodziny chce się też pokazać z jak najlepszej strony i pozakładają jakieś straszne przebrzmiałe kreacje balowe. ale przecież nie narzucę im żeby było inaczej, bo to by było nie fair. młodzi może daliby się przekonać. ale nie wszyscy. takiej 15 latki z gimnazjum też nie przekonam do niczego, po prostu nie przyjdzie. i będzie wesele biesiadne. bo wesele jest nie tylko dla mło\dych, ale i dla gości. i to też trzeba wziąć pod uwagę...
image
http://vimeo.com/channels/bergmanstudio#16613255 może to cię zainspiruje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
filmik baaaaardzo inspirujący :))) cudna woalka :)

Inne tematy z forum Wesele

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry