Widok

lecz....

dzisiaj nie mam ochoty na przezycia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworek z Tworek

To ja mam się przenieść, a nie Mixer. Ale w sumie jaka to różnica. Sztuka jest sztuka, jak mawiają w armii.
Już ja wam Stworki zacisnę pasy na ostatnią dziurkę.

Kot Filemon

Dlaczego Wisia przestała się ostatnio odzywać. Przyjechali grabaże? Ponieśli aniołowie na złotych bluszczach?

Mixer

Aż, cholera przeciez pytałam: masz zabezpieczenie? A on na to (Oczywście!!!) "Zdążę, twarrrrrdy jestem, zaprawiony w bojach, żeby przeżyć trzeba refleksu, zdążę........"No i masz Ale ja się do niczego nie przyznam . Dziecko nazwiemy Wincenty.

Stworek

poznawanie psychopatologii uczuć... dobrze, tylko dlaczego zawsze na własnej skórze???!!! (sierści) i czy jest jakis prostszy (=mniej bolesny) sposob?

Stworek

a co to jest? Myszek nie jadam, ostatnio. mwolę jak po mnie drepczą a przekąska z nich niewielka, ale jeśli to mole, w większej ilości!!!!!!? Pychotki !

Zwierz

Sfrustrowane , zębate biedactwo? No, masz skarpetkę .Chyba ci nie przeszkadza, że coś w środku się rusza?

zwierz

dzięki Bogu, bo już miałem stracha

Kiwdul

Wszystko bierzesz tak osobiście...To jedna z popularniejszych dróg, na której ludzie ranią samych siebie. A mnie chodziło tylko o dość zabawny w sumie kontrast pomiędzy powszechnie rozumianymi znaczeniami sformułowań "rozwój duchowy " i "poznawanie psychopatologii uczuć" które zostały tutaj użyte w jednym zdaniu.

Kocie

nie wybieram się do krakow, nie ma mowy, za daleko , mam co rozszarpywać na miejscu w Gdańsku.

Zwierz

czyzbyś wybierał sie w najbliższych dniach do Krakowa?

fil

JA lubię jak krew kapie mi na sierść

Kot

Ja nic nie sugeruje, ja tylko chciałem wiedzieć gdy zobaczę jakąś poczwarę obsypaną włosiem z paskudnym uśmiechem na mordzie czy to wygłaskane twoje futro. Ja nie głaszczę ja rozssssssszarpuję.mniam

zwierz

nie zapomnij śliniaczka

Kot

Chlast chap zgrzyt chrzęst bluzg chlast bluzg kłap mlask kap mlask kłap mlask chrzęst malask kap

Zwierz, jeśli sugerujesz

że jestem blondynką...

Zmiany na stołkach

Miałem się w politykę nie mieszać, ale wybory na nowego The Rektora kliniki coraz bliżej. Niezbędne dokumenty do udziału w konkursie złożyło jak na razie trzech kandydatów:. Dr. Lecter - niepoprawny neurotyczny psychopata. mgr. Burak - kierownik produkcji w cukrowni im. "Adama Słodowego"
3. Grabaż(rz) - kapitan promu osobowego "Haron"

zwierzaczku

smacznego...

biedne zwierzątko

A jaką masz sierść?

bajkopisarzu

to przeciez tylko kolejna strategia mojego niedowarzonego JA. Im jestem starszy, tym trudniej zdecydować mi się na jakąś konkretną osobowość, na wybór określonej płci, ba.. nawet na wybór między światem zwierzęcym a ludzkim..
I tylko potrzeba bycia zagłaskanym na smierć jest coraz silniejsza...

Mixer

Przenoś się, zapraszamy. Pasy przygotowane......kaganiec.. jesteśmy w pełni gotowi by godnie przyjąć gościa. Zapewniam, że będziesz mógł czuć się jak u siebie.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry