Widok
skwara napisał(a):
> czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi
> skutecznie wyleczyc z nerwicy?
Myślałem, że psychiatra to leczy.
Na Srebrzysku, ale oni są teraz w sporze zbiorowym z pracodawcą i sami mają nerwicę, ze w polsce w funtach nie zarabiają.
To taka polska choroba nerwicowa lekarzy.
Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się przykładając z piąchy.
Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.
> czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi
> skutecznie wyleczyc z nerwicy?
Myślałem, że psychiatra to leczy.
Na Srebrzysku, ale oni są teraz w sporze zbiorowym z pracodawcą i sami mają nerwicę, ze w polsce w funtach nie zarabiają.
To taka polska choroba nerwicowa lekarzy.
Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się przykładając z piąchy.
Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.
Takie jest moje zdanie
Ryszard Zieliński
Ryszard Zieliński
Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu nerwic,depresji,stresów,lęków...
Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych błedów w postepowaniu itd itp
Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie przerwane styki...
Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych błedów w postepowaniu itd itp
Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie przerwane styki...
Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
ipina napisał(a):
> Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy
> specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy
> ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
Być może dlatego, że psychiatrzy często sami mają nierówno pod sufitem. Czysto prywatnie poznałam jednego, mam nadzieję, że nie tego, którego polecasz, i był to najbardziej toksyczny i potencjalnie niebezpieczny człowiek jakiego w życiu było mi dane spotkać.
Być może dlatego, że psychiatrzy często sami mają nierówno pod sufitem. Czysto prywatnie poznałam jednego, mam nadzieję, że nie tego, którego polecasz, i był to najbardziej toksyczny i potencjalnie niebezpieczny człowiek jakiego w życiu było mi dane spotkać.
ipina napisał(a):
> Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz
> lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu
> nerwic,depresji,stresów,lęków...
> Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać
> problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych
> błedów w postepowaniu itd itp
> Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych
> czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz
> psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak
> kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie
> przerwane styki...
Ale mi udało się trafić.
Znam to miejsce jedynie z akcji usuwania przez dyrektora tego szpitala pomnika na kaszubach.
Bał bym się tam pójść leczyć bo może zechciałby i mnie usunąć.
> Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz
> lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu
> nerwic,depresji,stresów,lęków...
> Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać
> problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych
> błedów w postepowaniu itd itp
> Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych
> czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz
> psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak
> kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie
> przerwane styki...
Ale mi udało się trafić.
Znam to miejsce jedynie z akcji usuwania przez dyrektora tego szpitala pomnika na kaszubach.
Bał bym się tam pójść leczyć bo może zechciałby i mnie usunąć.
Takie jest moje zdanie
Ryszard Zieliński
Ryszard Zieliński
Miałam ciężką nerwicę objawiającą się palpitacjami serca, zaparciami, atakami paniki. Wszystkie wyniki badan internistycznych dobre. Nikt z lekarzy nie potrafił mi pomóc. Dzięki koleżance, lekarce, trafiłam do dr Zakrzewskiego w Sopocie. Zastosował leczenie, które umożliwiło mi od pierwszego dnia dobry sen, a po miesiącu poprawę samopoczucia. Obecnie, po czterech miesiącach czuję się całkowicie zdrowa. Doświadczenie i wiedza doktora Zakrzewskiego przywróciło mi zdrowie i radość życia.
z czystym sercem polecam p. Asię, przyjmuje na Wassowskiego w Gdańsku Wrzeszcz, http://i-psychoterapia.com.pl/ . Pomogła wielu osobom i jest naprawdę dobra.
Odświeżam temat, zamiast zakładać nowy. Czy ktoś potrafi dać namiary na dobrego psychologa, może psychiatrę... wróżkę, księdza - cokolwiek! Namiary na kogoś, to potrafi skutecznie wyciągnąć z nerwicy lękowej na długi czas, może i na zawsze, chociaż w to akurat nie wierzę... Będę ogromnie wdzięczna za każdą cenną informację
Hej.Jesli jeszcze szukasz pomocy mogę Ci polecić Anne Wojtas psychiatre i psychologa w jednym.Chodze do Niej na terapię poznawczo- behawioralna i przyjmuję leki. Mogę powiedzieć, że nerwica minęła całkowicie, ale nie wiem na jak długo.Pani dr też nie obiecuje, że już nigdy w życiu na nią nie zachoruje.Wole taką szczerość niż obiecanki cacanki. Jak znajdziesz dobrą wróżke lub księdza, którzy dadzą gwarancję wyleczenia na zawsze to poproszę o namiary, bo jakoś nie wierzę, że to możliwe, ale kto wie, może cuda się zdarzają...
Ja bym jednak postawiła na dobrego psychoterapeutę ;) Polecam Ci swojego - Joanna Grużewska, przyjmuje w gabinecie na starówce w Gdańsku. Miałam szczęście, że od razu na nią trafiłam. Nie ma przymusu chodzenia 2, 3 razy w tygodniu, jak kumpela z pracy np. wystarczy raz. Terapia to mus w nerwicy, leki pomagają na chwilę. Wrócilam do świata żywych.
Dzięki za odpowiedź. Jak najbardziej w dalszym ciągu szukam pomocy. o Dr Wojtas cos już słyszałam. O tej drugiej pani nie, ale na pewno obadam teren. Może ktoś jeszcze ma kogoś godnego polecenia? Już sobie zupełnie nie radzę :( Każda drobna rzecz jak np kupienie bułki wywołuje u mnie lęk i panikę. Jak nie dobry specjalista, to pozostanie mi tylko w łeb sobie strzelić. Nie da się tak żyć. To nie jest życie tylko piekło na ziemi...
Sprawdz na znym lekarzu albo ranking zdrowie https://ranking.abczdrowie.pl/
Co do nerwicy da radę CBD plus d3, k2mk7, i wit z grupy B szczególnie niacyna. Co do dawki cbd to musisz wyczuć dawke sama, zaczynając zawsze od jednej kropli. Ja akurat stosowałam stężenie 24%.
Prowadzi się obecnie rownież terapie stosujące medyczną marihuanę. Aczkolwiek sama na takiej terapii nie byłam. Zerknij sobie na stronę
https://centrum-mk.pl/olej-rso-dawkowanie-i-wlasciwosci-co-musisz-wiedziec-o-lzach-feniksa-przed-rozpoczeciem-kuracji
Poczytaj sobie więcej o kannabinoidach.
Prowadzi się obecnie rownież terapie stosujące medyczną marihuanę. Aczkolwiek sama na takiej terapii nie byłam. Zerknij sobie na stronę
https://centrum-mk.pl/olej-rso-dawkowanie-i-wlasciwosci-co-musisz-wiedziec-o-lzach-feniksa-przed-rozpoczeciem-kuracji
Poczytaj sobie więcej o kannabinoidach.