Widok

leczenie nerwic

czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi skutecznie wyleczyc z nerwicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skwara napisał(a):

> czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi
> skutecznie wyleczyc z nerwicy?
Myślałem, że psychiatra to leczy.
Na Srebrzysku, ale oni są teraz w sporze zbiorowym z pracodawcą i sami mają nerwicę, ze w polsce w funtach nie zarabiają.
To taka polska choroba nerwicowa lekarzy.
Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się przykładając z piąchy.
Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński
Rysiek Ziel napisał(a):

> Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się
> przykładając z piąchy.
> Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.
Przeciez ty to sobie rozlużniasz - ale zwieracze jak sie ciebie wk..wi
Ave Satan i Józef - wiecznie prawiczek.
nerwice leczy psycholog. moze ktos jednak zna dobrego psychologa z gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj znaleźć panią psycholog Arletę Zielonkę. Myślę, że warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu nerwic,depresji,stresów,lęków...
Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych błedów w postepowaniu itd itp
Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie przerwane styki...
Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
namiary na tego psychiatre tez bym prosila
ipina napisał(a):

> Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy
> specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy
> ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..

Być może dlatego, że psychiatrzy często sami mają nierówno pod sufitem. Czysto prywatnie poznałam jednego, mam nadzieję, że nie tego, którego polecasz, i był to najbardziej toksyczny i potencjalnie niebezpieczny człowiek jakiego w życiu było mi dane spotkać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podaj maila
ipina napisał(a):

> Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz
> lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu
> nerwic,depresji,stresów,lęków...
> Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać
> problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych
> błedów w postepowaniu itd itp
> Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych
> czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz
> psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak
> kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie
> przerwane styki...
> Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy
> specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy
> ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
Ale mi udało się trafić.
Znam to miejsce jedynie z akcji usuwania przez dyrektora tego szpitala pomnika na kaszubach.
Bał bym się tam pójść leczyć bo może zechciałby i mnie usunąć.

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński
Psychiatra tez człowiek.

Musisz szkac poocy w poradni leczenie nerwic, w Gdańsku jest nawet taki odzial w szpitalu.

A jesli chodzi o psychologa... on po pierwszej wizycie zawsze kieruje na konsultacje do psychiatry....

nie ma co sie wstydzic , tylko szukac pomocy:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie lepiej to spokojnie żyć? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
moj mail dubidu@wp.pl
skwara napisał(a):

> moj mail dubidu@wp.pl
A mój to:
jubidubidu@wp.pl :)

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński
z czystym sercem polecam p. Asię, przyjmuje na Wassowskiego w Gdańsku Wrzeszcz, http://i-psychoterapia.com.pl/ . Pomogła wielu osobom i jest naprawdę dobra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odświeżam temat, zamiast zakładać nowy. Czy ktoś potrafi dać namiary na dobrego psychologa, może psychiatrę... wróżkę, księdza - cokolwiek! Namiary na kogoś, to potrafi skutecznie wyciągnąć z nerwicy lękowej na długi czas, może i na zawsze, chociaż w to akurat nie wierzę... Będę ogromnie wdzięczna za każdą cenną informację
Hej.Jesli jeszcze szukasz pomocy mogę Ci polecić Anne Wojtas psychiatre i psychologa w jednym.Chodze do Niej na terapię poznawczo- behawioralna i przyjmuję leki. Mogę powiedzieć, że nerwica minęła całkowicie, ale nie wiem na jak długo.Pani dr też nie obiecuje, że już nigdy w życiu na nią nie zachoruje.Wole taką szczerość niż obiecanki cacanki. Jak znajdziesz dobrą wróżke lub księdza, którzy dadzą gwarancję wyleczenia na zawsze to poproszę o namiary, bo jakoś nie wierzę, że to możliwe, ale kto wie, może cuda się zdarzają...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym jednak postawiła na dobrego psychoterapeutę ;) Polecam Ci swojego - Joanna Grużewska, przyjmuje w gabinecie na starówce w Gdańsku. Miałam szczęście, że od razu na nią trafiłam. Nie ma przymusu chodzenia 2, 3 razy w tygodniu, jak kumpela z pracy np. wystarczy raz. Terapia to mus w nerwicy, leki pomagają na chwilę. Wrócilam do świata żywych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedź. Jak najbardziej w dalszym ciągu szukam pomocy. o Dr Wojtas cos już słyszałam. O tej drugiej pani nie, ale na pewno obadam teren. Może ktoś jeszcze ma kogoś godnego polecenia? Już sobie zupełnie nie radzę :( Każda drobna rzecz jak np kupienie bułki wywołuje u mnie lęk i panikę. Jak nie dobry specjalista, to pozostanie mi tylko w łeb sobie strzelić. Nie da się tak żyć. To nie jest życie tylko piekło na ziemi...

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

do góry