Widok

leczenie nerwic

czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi skutecznie wyleczyc z nerwicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam świetnego lekarza...ale nie jest to psycholog lecz lekarz psychiatra,specjalizuje sie w leczeniu nerwic,depresji,stresów,lęków...
Tak dla Twej wiadomości-zwykły psycholog pomaga nam rozwiklać problemy poprzez rozmowę na rózne tematy,szukając naszych błedów w postepowaniu itd itp
Nerwica to tak czeste zjawisko jak depresja i w dzisiejszych czasach ma ją mnóstwo ludzi.Leczeniem zajmuje się lekarz psychiatra i nie ma sie czego wstydzic,taki sam lekarz jak kazdy inny.A nerwica...zaburzenie w układzie nerwowym,takie przerwane styki...
Czemu tak sie wszyscy boja psychiatry??sa psychiatrzy specjalizujacy sie w ciezkich chorobach psychicznych i tacy ktorzy zajmuja sie zwyklymi zaburzeniami jak ta nerwiczka..
spróbuj znaleźć panią psycholog Arletę Zielonkę. Myślę, że warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nerwice leczy psycholog. moze ktos jednak zna dobrego psychologa z gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rysiek Ziel napisał(a):

> Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się
> przykładając z piąchy.
> Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.
Przeciez ty to sobie rozlużniasz - ale zwieracze jak sie ciebie wk..wi
Ave Satan i Józef - wiecznie prawiczek.
skwara napisał(a):

> czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi
> skutecznie wyleczyc z nerwicy?
Myślałem, że psychiatra to leczy.
Na Srebrzysku, ale oni są teraz w sporze zbiorowym z pracodawcą i sami mają nerwicę, ze w polsce w funtach nie zarabiają.
To taka polska choroba nerwicowa lekarzy.
Zapomnij o nerwicy a jak Cię diabeł w....wi to rozluznij się przykładając z piąchy.
Nalepsza metoda na odstresowanie się od głupoli.

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry