lek. med. Dariusz Czerwiński

Chirurdzy Ortopedzi

Sopot, Bolesława Chrobrego 6/8

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wrc78 - opinia wątek zamknięty Radzę omijać tego Pana szerokim łukiem , ten człowiek pominął się z...
~wrc78
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 maja 2021

Nie polecam wątek zamknięty Byliśmy na usg bioderek syna, całe badanie trwało jakieś 2 minuty!!! Trochę...
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 lipca 2019

super facet wątek zamknięty Leczy mojego syna od kilku lat. nie owija w bawełnę i mówi jak jest. Po...
~mama
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 stycznia 2019

Badanie bioderek niemowląt wątek zamknięty Badanie synka trwało zaledwie 2 minuty!! Jakis ewenement! Podniósł Go za...
~Mama
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 września 2018

Polecam wątek zamknięty Pierwszy raz trafiłam do doktora po której już wizycie u wielu ortopedów (...
~Madzia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

"ortopeda pierwsza potrzeba" wątek zamknięty Czytając dostępne opinie o panu dokotorze rzeczywiście mozna mieć...
~someone from Gdynia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 października 2017

Odradzam wątek zamknięty Jestem po wizycie u Pana doktora, badał bioderka mojego synka. Poziom kultury...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 czerwca 2017

Zdecydowanie odradzam wizyty- bezczelny, arogancki i lekceważy pacjenta wątek zamknięty To nie jest lekasz pan Czerwiński może porównywać się, co najwyżej z wróżbitą...
~Sławomir
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 maja 2016

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Konował nie lekarz! wątek zamknięty Ten Pan nie powinien nazywać się lekarzem. Mój mąż był u niego na wizycie...
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2016

chirurg ortopeda godny polecenia wątek zamknięty Polecam opiekę dr Czerwińskiego jako chirurga ortopedy-porady są...
~JH
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2015

Uszkodzenie ACL - diagnostyka i leczenie wątek zamknięty Po urazie sportowym udałem się do dr Czerwińskiego przyjmującego w centrum...
~Kamil
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 czerwca 2014

USG bioder niemowlecia wątek zamknięty W przypadku mojego dziecka bylo rowniez tak, jak opisuje Ola (opinia z...
~reme
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 października 2013

Uszkodzone ściegna boczne i krzyzowe wątek zamknięty Tydzień po wypadku trafiłem do Dr Czerwińskiego z diagnozą i rtg stawu...
~Pacjent ze Słupska
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 września 2011

Czepanko Serafina - opinia wątek zamknięty Wyrazy wdzięczności dla dr.Czerwińskiego i Załogi za sprawną i fachową...
~Czepanko Serafina
-

dodano: 17 września 2011

polecam- konkretny. wątek zamknięty Pan dr Czerwiński jest bardzo konkretnym lekarzem. Koncentruje się na...
~syla
-

dodano: 13 września 2011

kompetentny lekarz wątek zamknięty Od wielu lat mam problemy z kolanami. Byłem u wielu lekarzy ale dopiero...
~rad
-

dodano: 13 września 2011

Najlepszy lekarz u jakogo byłem wątek zamknięty Dr D.Czerwiński jest najlepszym lekarzem ortopedą.Szybko i profesjonalnie...
~ddaaad
-

dodano: 10 września 2011

polecam wątek zamknięty Pana Doktora miałam przyjemność poznać podczas usg bioderek moich dzieci. W...
~E.
-

dodano: 9 września 2011

ROZCZAROWANIE wątek zamknięty Sugerując się dobrymi opiniami na tym portalu zrezygnowałam z dotychczasowego...
~pacjentka
-

dodano: 18 stycznia 2011

Artroskopia kolana wątek zamknięty Ortopedzi-chirurdzy D. Czerwiński i M. Laskowski przeprowadzili artroskopię...
~Maciek
-

dodano: 12 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
41

39

wątków

do góry