Widok

lekarz ginekolog Janina Szalkiewicz - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

Czy moze ktoras z Was przypadkiem zna ta Pania i moze sie podzielic opinia?

dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie zna, a moze ktos jednak chodzil do tej pani
tez jestem ciekawa opinii o p. Szalkiewicz z Medicover. Chodze do niej na prowadzenie ciazy, jestem w 8 tyg. Jak narazie pozytywne doswiadczenia po 2 wizytach. Moze ktos zechce sie podzielic swoimi wrażeniami?
Jeśli chodzi o moją opinię to bym Pani doktor wystawiła jak najgorszą. Również korzystam z usług Medicaveru od wielu lat, miałam tam kontakt z kilkoma ginekologami (prowadzono 2 ciaże - zawsze lekarze profesjonalnie i rzetelnie podchodzili do badan) ale tak fatalnej wizyty i podejścia do pacjenta nie miałam nigdy. Przy wizycie brak jakiegokolwiek wywiadu, zero pytan na temat i terminie okresów, brak badania piersi (a przy wizycie profilaktycznej podstawa), nie informowanie o wypisywanych lekach, niechęc do robienia jakichkolwiek badan - podejście do pacjenta sztampowe i trochę jak w NFZ:( Reasumując więcej do Pani doktor nie pójdę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie z przedmowczyniom. mam jeszcze wizyte w piatek, ale jesli w koncu nie zacznie mnie leczyc porzadnie to juz nigdy do niej nie pojde, daje jej ostatnia szanse, poki co zbywala mnie lekarstwami nie rozumiejac,ze moja infekcja to cos powazniejszego - tlumaczylam jej,ze walcze z tym od 5 miesiecy i caly czas powraca. zobaczymy co teraz powie. podczas wizyty czulam sie jakby chciala sie mnie jak najszybciej pozbyc - tlumaczylam jej o co chodzi, z czym przyszlam, a ona przerywala mi zdanie i kazala sie isc rozbierac. NIE POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki dziewczyny za opinie, tez chodze do niej i wlasnie coraz mniej mnie przekonuje swoja osoba i postawa.
Wizyta na szybko, byle zbadac i do widzenia. zadnych pytan itd. ciaze mam prawidlowa, wiec az strach pomyslec co by bylo jakby cos sie dzialo.
czas na zmiane:)
Jak najszybciej zmien lekarza !Polecam prowadzenie ciaży u dr. Moniki Chwatek lub dr. Moniki Wojtkiewicz, obie świetne specjalistki i zawsze poświęcają pacjentce tyle czasu ile potrzeba, badania dokładne , zawsze pomocne i nigdy nie pozostawiają pacjentki samej sobie, pelen profesjonalizm i za każdym razem indywidualne podejście do każdego pacjenta. Ja osobiście miałam prowadzone ciąże przez dr. Chwastek i byłam zachwycona po ciążach trafiłam do doktor Wojtkiewicz, z której usług również byłam zadowolona. Ale ostatnio trafiłam na wyżej wymienioną Panią doktor i więcej nie chcę mieć z nią nic wspólnego.
A czy dr. Monika Wojtkiewicz nadal pracuje w Medicover? Wydaje mi sie, ze niestety nie :( Czy moglybyscie polecic innego lekarza ginekologa, ktory tam pracuje?
obie Panie juz raczej nie pracuja w Medicoverze, Wojtkiewicz na pewno nie, bo prowadzilam u niej pierwsza ciaze i bylam zadowolona, chcialam druga ale juz nie pracuje tam. a tej drugiej Pani nie kojarze, sa tam teraz 2 kobiety-lekarki (mowie o placowce w Gdyni) wlasnie Szalkiewicz i jeszcze jedna pani nie pamietam nazwiska.
Jeśli chodzi o kobietę ginekologa - ja w Medicover w Gdyni polecam dr Mężyk - pełen profesjonalizm, wszystko tłumaczy, nie zbywa, wyleczyła mi w końcu infekcję ciągnącą się tygodniami. Wcześniej chodziłam do dr Wojtkiewicz. Byłam też u nowego lekarza w Gdyni - doktora Plewy -zaskoczyło mnie pozytywnie jego podejście do badania piersi - wizyta profilaktyczna, badanie - bardzo pozytywnie!
tyle tylko ze w medicoverze jest p. malgorzata a nie janina.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

W jaki sposób poprawić erekcję? (10 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

do góry