Widok

lekkie krwawienie 2 miesiace po porodzie-co to???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w opisie nie wiem czy to już miesiączka??ktoś tak miał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jeszcze połóg coś tam się jeszcze oczyszcza chyba,ze nie karmisz piersią to moze i miesiączka.jak nie byłaś jeszcze na wizycie kontrolnej to się możesz zpytac lekarza ale raczej jeszcze jakies resztki połogu bo różnie on moze trwac:)
moja cora ma 10 m-cy i tez mam plamienia. trwaly 3 m-ce i miesiac przerwy byl, teraz zaczelo sie na nowo. bylam z tym u "jina", kazal zrobic prolaktyne i wyszla ok. wiec nie wiem o co moze chodzic.
podlaczam sie dlatego pod posta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak karmie piersią wiec to pewnie faktycznie jeszcze połóg-tylko ze juz przez jakiś czas nic nie krwawiło wiec myślałam ze już koniec,a na kontroli byłam po 6 tyg od urodzenia i wszystko było oki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miesiaczke dostałam po dwóch miesiącach a dodam że karmiłam.
po 6 tygodniach konczy sie polog i to byla prawdopodobnie pierwsza @. chyba ze karmisz piersia, to mogl to byc cykl bezowulacyjny i raczej czyszczenie macicy
image

image
może się przesiliłaś, ja miałam plamienie wieczorem po chrzcie syna (karmiłam piersią), ale w piątek miałam egzamin, przeprowadzka do nowego domu a sobota przygotowania, niedziela latanie wokół stołu prawie 30 gości, ale w poniedziałek już było wszystko ok, okres pomimo karmienia systematycznego dostałam w 6 miesiącu po porodzie, 28 dni później kolejny jak w zegarku, a trzeciego już nie było:) czekam teraz na 4 czerwca na małą księżniczkę:) pozdrawiam
Ja tak mialam ,a po jakims tygodniu od takiego krwawienia\plamienia dostalam okres.
Jak okres przyjdzie to bedziesz wiedziala ze to to wszczegolnie po porodzie-jest mega;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
U mnie okres pojawił się po 10 tygodniach od porodu, więc nie jest wykluczone, że u Ciebie mogła to być miesiączka.
A piersią karmiłam 18 miesięcy. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry