Widok
ja potwierdzam dobroczynne dzialanie sliwek suszonych, wieczorem zalanych woda, zjedzonych rano. Do tego codziennie jablko, nawet male. Ja zawsze jem malego championa. No i jest duuuza roznica jak po zmianie pieczywa z bialego na razowe, z ziarnami. Cokolwiek tylko nie biale.
Do tego rzeczywiscie duzo warzyw, szczegolnie brokulow, mnie pomaga. A ja do tego mam chyba problem z tzw. drazliwym jelitem. Ale gdy jem to co wypisalam jets lepiej.
Do tego rzeczywiscie duzo warzyw, szczegolnie brokulow, mnie pomaga. A ja do tego mam chyba problem z tzw. drazliwym jelitem. Ale gdy jem to co wypisalam jets lepiej.
aaa jeszcze slyszalam, ze siemie lniane jest dobre, ja nie lubie takiej zalewajki woda, wyglada jak galareta, okropne, ale za to kupuje /robie czasami chlebek z siemieniem.
Ale jesli nie obrzydza Cie zjedzenie siemienia to polecam codziennie. Cos mi sie kojarzy, ze minimum lyzka dziennie, ale moge sie mylic.
Ale jesli nie obrzydza Cie zjedzenie siemienia to polecam codziennie. Cos mi sie kojarzy, ze minimum lyzka dziennie, ale moge sie mylic.
ojj znam ten bol.przed ciaza mialam straszne problemy tego typu.nie pomagalo kompletnie nic a juz woogle jakies sliwki,maslanki itp.nawet leki w syropach.kiedys kilka lat temu prawie wyladowalam w szpitalu z tego powodu(12 dni niewyprozniania sie),bol okropny,ale wkoncu pomogło wypicie dwoch lyzek oleju.tak tak oleju.
po ciazy stał sie cud-jelita zaczely super pracowac! mam nadzieje ze juz tak zostanie:)
po ciazy stał sie cud-jelita zaczely super pracowac! mam nadzieje ze juz tak zostanie:)