Widok
list do mamy
chciałbym napisać do mojej mamy list i przeczytac go na weselu(tylko mamie, bo tata od dawna nie zyje). to beda takie podziekowania i mysli. tylko zastanawiam sie, czy może mojemu przyszłemu teściu nie zrobi sie przykro. bo moj A. nie chce robić takich "szopek". moze po prostu na koncu listu tez cos dla niego napisze? co o tym myslicie? czy w ogole nie pisać takiego listu?
faktycznie moze mu sie zrobic przykro, ale to wg. mnie nie jest powod, zeby zupelnie porzucac ta idee. pomysl czy by ewentualnie nie zrezygnowac z odczytywania tego listu na wesela, na korzysc ogolniejszych podziekowan, a ten osobisty list po prostu wreczysz mamie. to by bylo wg. mnie mozliwe wyjscie zeby nikogo nie urazic
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
zazwyczaj faceci sa mniej romantyczni i sentymentalni od kobiet. Ja uważam jednak, że to piękne w ten sposób wyznac osobie ktora poświęciła dla Ciebie całe życie, że się ja kocha i to przy wszystkich. Uważam, że jest to wzruszające. Jescze nigdy nie widziałam czegos takiego na weselu, sama to wymysliłam. Moze zrobię tak, ze cześc listu poświęce ojcu mojego A. i jemu tez napewno zrobi się bardzo miło i przyjemnie.
Hmm... może rzeczywiście lepiej podziękować w jakiś bardziej tradycyjny sposób? (na forum było kilka fajnych tekstów, które można wykorzystać). A list możesz napisać i wręczyć Mamie przed uroczystością - na pewno to piękny gest, zwłaszcza jeśli jesteście dla siebie tak bliskie... Nie uważam natomiast, że publiczne okazywanie uczuć to "szopka"! Absolutnie nie można tak mówić. I nie opieraj się w tej sprawie zbyt mocno na opinii innych. Przecież to Ty - a nie my - będziesz składać te podziękowania i to TY powinnaś czuć się dobrze w tej formie, którą wybierzesz :)

Masz rację :) Ale też wszystko zalezy od sytuacji i od charakteru danej osoby (bo dla niektórych to będzie "szopka", a dla innych wszystko będzie idealnie na swoim miejscu).
A skoro już o tym mówimy, to ja zamierzam podziękować (tak ogólnie i niezbyt wylewnie ;) ), dać kwiatki i podarować podziękowania ładnie wydrukowane na papierze czerpanym (z dodatkiem płatków bławatka), oprawione w zrobione przez mnie rameczki (to takie moje małe hobby - drobiazgi dekoracyjne) :)
A skoro już o tym mówimy, to ja zamierzam podziękować (tak ogólnie i niezbyt wylewnie ;) ), dać kwiatki i podarować podziękowania ładnie wydrukowane na papierze czerpanym (z dodatkiem płatków bławatka), oprawione w zrobione przez mnie rameczki (to takie moje małe hobby - drobiazgi dekoracyjne) :)

Zastanawialm sie nad formą podziekowania - bedą standardowo kwiatki i sto lat lub jakas piosenka, podziekowania wlasnorecznie przez nas robione z tekstem podawanym na forum i tak dla zabawy i rozladowania napiecia no i zeby wyrazic naszą wdzieczność i to ze mamy suuuper rodzicow dajemy im koszulki typu t-shirt z napisami: super mama i super tata.
Możesz spróbować na allegro (są aukcje, w których kupujesz koszulkę plus napis który Ci nadrukowują). Polecam też www.koszulki.pl - są koszulki dla mamy i dla taty, można też zamówić ze swoim napisem. A stąd http://www.joemonster.koszulki.com/ zamówiłam koszulkę ze znakiem supermana, ale z podpisem SUPER MAMA :)