Widok

lodówka...prośba o pomoc w doborze odpowiedniej :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Drogi Adminie. proszę o nie przenoszenie danego postu do innego działu..Tu na pewno dostanę więcej cennych podpowiedzi... :)

Dziewczny,
Zamierzam kupić nową lodówkę..ale mam trzy warunki
max wysokość 150
max szerokość 60 cm
i najlepiej aby byla srebrna..
możecie coś polecić?
tyle tego że mam mętlik w głowie i wolę już wybrać coś ze sprawdzonych produktów.
aa tak na marginesie..teraz mam wysoką lodówkę - 170 i zastanawiam się czt rodzina 2+1 zmieści swoje racje żywnościowe do mniejszej?? jak jest u Was?
zależy mi na każdym cm kuchni wiec dlatego decyduje się na zakup mniejszej..
Z góry dziekuje za odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie ważne były 3 szuflady w zamrażalce, dlatego wybrałam wyższą.
Górna część to zależy jak często robisz zakupy :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestesmy przed zakupem lodowki - z tym ze nas jest 5 - 2 doroslych i 3 dzieci
i mi najbardziej bylo potrzebne to by byly 3 szyflady w zamrażalniku i by byla duzo bo przy takiej rodzinie to troche trzeba jedzonka ;) zwlaszcza ze dzieciaki rosna i jedza coraz wiecej - poza tym lubimy gotowac w domu

nam sie ta podoba http://modern-technology.pl/2012/technologie/lodowka-beko-cne-47540-gb-z-czarnym-szklem

sprawdzaj klase energetyczna ;)

przy takiej standardowej jak ty opisujesz nie miscilismy sie jak bylo nas 4 - wiec moze warto sie zastanawic jak czesto robisz zakupy, czy uzywasz duzo zamrazalnika, czy ma byc na jakis czas czy na dluzej, bo przy wiekszej rodzinie wieksza jest praktyczniejsza ;)
ja też mam rodzinkę 2+1 i lodówka 165 cm czasem jest dla mnie za mała. jakbym miała kupować kiedyś inną to zakupiłabym troszkę większą, z większym zamrażalnikiem ( teraz mam 2 szuflady). mniejszej z pewnością nie brałabym pod uwagę.
a i ja mam lodówkę Polar i jestem zadowolona :)
Dopiszę się. W grę wchodzi także jakiś niedrogi sprzęt, bez zbędnych bajerów, ale efektywnie działający i niepsujący się. Co byście sugerowali?
hmm moze amica po prostu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poleca marke whirpool ,,,,,
odpisze na co ja się zdecydowałam :)
kupilismy lodowke BECO. Mimo niedużych rozmiarów nie narzekam na ciasnotę jedzenia w niej :)

kuchenkę mamy firmy AMICA. Tez jestem zadowolona.
http://www.mediamarkt.pl/lodowka-beko-csa-29023-x,id-275803 dokładnie tą mamy :)
Ja szukam cichej , bo mamy pokój z aneksem i jak śpimy to nasza stara lodówka nas czasem budzi.
Ja polecam zdecydowanie sprzęt MIELE.

Można go kupić w studiu mebli kuchennych na Szadółkach.

arpipolska.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry