Widok
ja też Jagi nie polecam, byłam na uroczystościach okolicznościowych w Grinholc i Podkowie - i te miejsca mogę śmiało polecić :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
mieliśmy w marc w podkowie na 20 osob plus dwójka małych dzieci i mieismy ta mala salke ale trochę było ciasno w niej gdybym wiedziała że na górze nie ma nic wtedy to bym wolała górę bo i dzieci miałyby luźniej, ale teraz ładna pogoda więc można biegać na korytarz.
ale pod względem obsługi i jedzenia nie mam absolutnie nic do zarzucenia, obsługa miła a jedzenia sporo i smacznie co zostało dostaliśmy do domu. cena 90zł os za obiad plus koacje dzieci 50% tej ceny także dla nas super. ale poecam przejść się jeszcze do falko i faltomu i wtedy wybrac:)
ale pod względem obsługi i jedzenia nie mam absolutnie nic do zarzucenia, obsługa miła a jedzenia sporo i smacznie co zostało dostaliśmy do domu. cena 90zł os za obiad plus koacje dzieci 50% tej ceny także dla nas super. ale poecam przejść się jeszcze do falko i faltomu i wtedy wybrac:)
jeśli niekoniecznie musi być lokal w Rumii bądź najbliższej okolicy to polecam Biancas w Kosakowie.
My robiliśmy tam chrzciny i jesteśmy bardzo zadowoleni, ceny konkurencyjne, jedzenia sporo i różne warianty cenowe, miejsce dla dzieci wewnątrz - kącik do zabaw i na dworzu mały plac zabaw (dla nas to było bardzo ważne)
Polecałam też koleżance i właśnie z Rumii przyjechali tam z gośćmi bo nie tak daleko i byli też bardzo zadowoleni.
My robiliśmy tam chrzciny i jesteśmy bardzo zadowoleni, ceny konkurencyjne, jedzenia sporo i różne warianty cenowe, miejsce dla dzieci wewnątrz - kącik do zabaw i na dworzu mały plac zabaw (dla nas to było bardzo ważne)
Polecałam też koleżance i właśnie z Rumii przyjechali tam z gośćmi bo nie tak daleko i byli też bardzo zadowoleni.
Wielokrotnie byłem na uroczystościach w Podkowie i zawsze jedzenie było pierwsza klasa, raz byłem na kolacji walentynkowej z żoną i też było OK, choć np. rosół z makaronem smakował nieco inaczej niż na wspomnianych uroczystościach, więc może robienie na większą ilość im lepiej wychodzi. Największa bolączka tego miejsca, to że nie ma gdzie dzieci na zewnątrz wypuścić.