Widok

lokal na CHRZCINY RUMIA

Zastanawiam się nad wyprawieniem chrzcin w jakiejś restauracji w Rumi, ewentualnie Gdynia Cisowa, Chylonia. Czy możecie coś polecić?
Nasz kochany szkrabek Antoś 01.05.2013r.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko nie Jaga.Odradzam.Mieliśmy tam chrzciny synka i nie byliśmy zadowoleni.Bardzo drogo.Nieadekwatne jedzenie do ceny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za ostrzeżenie :)

image
ja też Jagi nie polecam, byłam na uroczystościach okolicznościowych w Grinholc i Podkowie - i te miejsca mogę śmiało polecić :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podkowę mogę śmiało polecić mieliśmy tam chrzciny i byliśmy na ślubie bardzo dobre jedzenie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez słyszałam o Podkowie duzo dobrego :)
mieliśmy w marc w podkowie na 20 osob plus dwójka małych dzieci i mieismy ta mala salke ale trochę było ciasno w niej gdybym wiedziała że na górze nie ma nic wtedy to bym wolała górę bo i dzieci miałyby luźniej, ale teraz ładna pogoda więc można biegać na korytarz.

ale pod względem obsługi i jedzenia nie mam absolutnie nic do zarzucenia, obsługa miła a jedzenia sporo i smacznie co zostało dostaliśmy do domu. cena 90zł os za obiad plus koacje dzieci 50% tej ceny także dla nas super. ale poecam przejść się jeszcze do falko i faltomu i wtedy wybrac:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeśli niekoniecznie musi być lokal w Rumii bądź najbliższej okolicy to polecam Biancas w Kosakowie.

My robiliśmy tam chrzciny i jesteśmy bardzo zadowoleni, ceny konkurencyjne, jedzenia sporo i różne warianty cenowe, miejsce dla dzieci wewnątrz - kącik do zabaw i na dworzu mały plac zabaw (dla nas to było bardzo ważne)

Polecałam też koleżance i właśnie z Rumii przyjechali tam z gośćmi bo nie tak daleko i byli też bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mieliśmy we wrześniu u p.Grinholca,rewelacja jedzenie i całą reszta też.w podkowej byliśmy przed chrzcinami na obiedzie sprobowac jak gotują i czy warto tam wyprawiac i całe szczęście że tak zrobiliśmy,jedzenie wstrętne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wielokrotnie byłem na uroczystościach w Podkowie i zawsze jedzenie było pierwsza klasa, raz byłem na kolacji walentynkowej z żoną i też było OK, choć np. rosół z makaronem smakował nieco inaczej niż na wspomnianych uroczystościach, więc może robienie na większą ilość im lepiej wychodzi. Największa bolączka tego miejsca, to że nie ma gdzie dzieci na zewnątrz wypuścić.
KARCZMA ZOCHLINA NA GRANICY RUMI I GDYNI, BARDZO DOBRE JEDZENIE, PRZYSTĘPNE CENY, MIELIŚMY TAM PRZYJĘCIE, SZCZERZE POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za opinie. Słyszałam jeszcze o green pub, warto?

image
ja miałam w hufcu w Rumi i byłam zadowolona, są dwie sale mniejsza i większa jedzenie jest superrr, niedrogo. jest dużo miejsca do biegania dla dzieciaków, a wieczorem można nawet sobie grila rozpalić.

Restauracja Tequila - Rumia Janowo. Polecam :) Brat wyprawił tam komunię swojej córeczki i naprawdę było tam przyjemnie. Obsługa fajna i lokal od środka dobrze wygląda. Jeśli chodzi o jedzenie, które serwują to jest bardzo pyszne. Jednym słowem polecam ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Chylonia

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

do góry