Widok

lokal na roczek z placem zabaw

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam miejsca gdzie mogłabym zrobić pierwsze urodziny synka.
Ponieważ wszyscy goście będą z dosyć małymi dziećmi (2-5 lat), zależy mi żeby było to miejsce gdzie dzieci się pobawią, a dorośli sobie posiedzą obok i porozmawiają. ;-) Fajnie by było jak by to było dość spokojne miejsce. Możecie coś polecić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na roczek ?Do cyrku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mama Cafe? http://www.mamma-cafe.pl/index.php/galeria
Baby Cafe? http://babycafe.pl/
Malinowy Ogród http://malinowyogrod.pl/dladzieci.php
Zajazd pod Olivką http://www.podolivka.pl/#/cennik/pl (można np. zrobić imprezę na powietrzu, a dzieci będą się bawić na mini placu zabaw)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Plac zabaw COTOTU na Zaspie w ETC
My robiliśmy w BARTANIE w Sobieszewie:) Cudownie było:) Jedzenie pyszne,pokój zabaw dla dzieci, stoliczek,kredki,mnóstwo zabawek,książek i żywy królik:)

POLECAM!
http://www.zabusia.pl Jest kącik dla dzieci w środku a na zewnątrz piaskownica i dużo zabawek dla maluchów także polecam.
image image
a w Gdyni jak zwykle bieda:/

image
W coco w weekendy są animatorki to może mają jakiś tam kącik dla dzieci?
image image
W Coco (jesli ktos byl to nie da sie nie zauwazyc ;) ) jest oddzielony placyk zabaw dla dzieci. Fajna restauracja, ale ceny konkretnego obiadu z deserem na roczek beda na pewno bardzo wysokie.

W Gdyni nie brakuje fajnych lokali przystosowanych dla dzieci, ale trzeba bywac w lokalach zeby o tym wiedziec ;). A nie mowic ze bieda, jak sie nie wie.

Z kacikiem dla dzieci, w ktorym sa zabawki (bo kolorowanki to wiadomo bieda, ale to juz chyba w 99% restauracji jest, nie barow szybkiej obslugi typu Kwadrans, czy Kebaby):

TRIO na pewno najlepsze miejsce na impreze, bo zabawek duzo i fajna obsluga, ceny dobre.

EUREKA tez placyk zabaw, ceny umiarkowane, tylko punkt gorszy, bo nie centrum a Redlowo.

COCO ceny wysokie, poza tym wszystko fajnie.

Santorini piaskownica na zewnatrz w ogrodku, ceny umiarkowane, bardzo klimatyczny lokal.

Minga kacik zabaw, super miejsce, ale konkretny obiad wyjdzie drogo, bo wielkosc porcji malenka, wiec minimum 2 dania musza byc i deser.

My juz z kacikow dla dzieci wyrastamy, ale mysle, ze wybor jest wystarczajacy.

Jeszcze Pizza Hut, kacik zabaw z calkiem fajnymi zabawkami, jedzenie tanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni na roczek świetnie nadaje się MAKARAKA na Dąbrowie. Fakt, nie jest to lokal dla dorosłych z miejscem zabaw dla dzieci, ale klubik dziecięcy - czyli jedno wielkie miejsce do zabawy zabawy.

Ok, suma nie mała: 300 zł, ale wynajmuje się cały klub (3 piętra) na 2,5 godziny, do dyspozycji są też mała kuchenka z całym wyposażeniem (też sztućce i naczynia) i osobna salka ze stołem i krzesełkami, gdzie można podać tort i napoje.

Schody i podłoga w całej Makarace jest pokryta wykładziną, i chodzi się na boso. Panie się nie wtrącają, tylko trzeba po sobie posprzątać.

Aha, każde piętro jest inne, jedno to sala z lustrami (chyba do tańców :) ), drugie - sala z pufami i zabawkami, a trzecie to plac zabaw: z zamkiem, zjeżdżalnią, huśtawką, hamakiem itd.

Robiłam tam roczek synka w grudniu i okazało się, że te 2,5h to za mało. Trochę żałowaliśmy, że straciliśmy czas na tort :P
Dzieki za podpowiedzi-zaraz zrobię rozeznanie. ;-)
Modzelka - Makaraka to super pomysł. Rzeczywiście koszt mały nie jest, a my dużo osób nie mamy zamiaru zapraszać. Już do nich napisałam-zobaczymy czy w ogóle mają wolny termin. A na ile osób Ty robiłaś tam urodziny? Można bez problemy podać tam kupione w innym miejscu ciasto i kawę?
:) Robiliśmy na 15 osób: 8 dzieci, 7 rodziców (zaproszonych było więcej, ale rodzice się wykruszyli i przywieźli tylko maluchy). Najstarsze dziecko miało 7 lat, najmłodszy był nasz roczniak. Reszta 2,3,4-latki. W sumie te 300 zł to nie tak dużo na tyle osób. W domu nie byłoby szans się porozumieć (:)) w lokalu i tak każdy latałby za swoim dzieckiem. Stąd nasza decyzja :) Jedzenie i napoje tylko swoje, bo oni udostępniają jedynie kuchnię :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry