Widok

lokal z męskim striptizem??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w gdansku??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
up up ;D
image
hehe a może w Gdyni ktos wie?:):):):):)
ja nie wiem ale też chętnie się dowiem ;D
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
No też nie wiem gdzie jest taki lokal.Mozna do dowolnego lokalu zamówić ale czy jest takowy lokal specyficzny???
tak na marginesie to mógłby być dobry biznesplan:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
też jestem zainteresowana takim miejscem :D
up up:)
image
z tego co wiem to w ogóle w Trójmieście nie ma takiego lokalu. Pozostaje tylko wynajęcie striptizera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z TEGO POMYSŁ ABY TAKOWY OTWORZYĆ:)
dokładnie tak jak mówi Piwonia, ja jak jakiś czas temu szukałam takiego miejsca to też pozostała opcja wynajęcia striptizera prywatnie
Chyba przydałoby się takie miejsce:)
To co?
Robimy siebie wspólniczkami i otwieramy takowy lokal?? :)
Ja się pisze jak będą rozmowy z potencjalnymi pracownikami :D

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kiedyś widziałam ale nie klub że normalnie tylko pokaz w klubie NEXT przy polibudzie :P
image image

no fajnie jestem tylko ciekawa,czy podciagnęli by to pod dofinansowanie z unii :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
niewątpliwie :) za krzewienie polskiej gościnności i kultury ;)
Z tego co się orientuję to chyba w klubie Amazonka były (są?) takie różne harce. Kiedyś koleżanka robiła dla znajomej panieński i chyba właśnie tam jakiś pan zatańczył. Ale to tylko wiem z opowieści.

Natomiast świadkiem takiego występu byłam w Mieście Aniołów. Striptizer był wynajęty i tańcował z Panną Młodą na oczach nie tylko jej pijanych koleżanek, ale i całego lokalu. No nie wiem, czy bym chciała ;)
ja bym tak nie chciała. My robimy razem panieński z kawalerskim u nas na działce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sala Bamlietowa Casilla w Kębłowie zaprasza wzystkie zainteresowane Panie na taki występ organizowany specjalnie z okazji ich Święta w dniu 07.03.2010 r.
Więcej informacji pod numerem telefonu 601 965 555
Zapraszamy
Sprawdzcie lokal QUE PASA, który jak widziałam kiedys na stornie 3miasta organizuje jakieś dni tygodnia ze striptizem meskim. :)
Pokaz z panem striptizerem bym oglądnęła, ale za bardzo nie jestem za tym, aby nie wiadomo jakie tańce z nim były....
imageimage
zapraszam na DZIEN KOBIET 05.03 2010. (piątek) RESTAURACJA RONDO KOLBUDY TEL 58 6827 260 BEDZIE DWÓCH STRIPTIZERÓW.....:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w que pasa nie ma problemu ze striptizem,mozna sobie wynając Pana badz Panią,byłam tam na swietnym panieńskim:))))))polecam bo naprawde było fajnie.
Czy któraś z Was była ostatnio w lokalu que pasa? Chciałam tam zorganizować przyjaciółce wieczór panieński bo w soboty jest męski striptiz. Proszę o opinie, ewentualne rady ;]
image
hop hop był ktoś??
image
Nat za tydzień mam tam panieński to zdam relację. :)
heh ja też chciałam za tydzień :D a uzgadniałaś coś z nimi?
Dziewczyny zobaczcie klub kabaret w gdansku,poza tym ze to męski klub organizuja tam również wieczory panienskie,podobno naprawde fajnie.
image

image
co do que pasa to bym sie zastanowila i to bardzo mocno... na nocnym gdansku mozna zobaczyc galerie zdjec z imprez,i szczerze ale srednio to wyglada na barze rozebrac sie może praktycznie kazdy ... naprawde wyglada to ochydnie:(
image

image
ja zamawiałam pana ze strony eroticdancekamil.com i bylo mega fajnie...z****i...ty przystojniak ,super taniec ,a przedewszystkim było zabawnie i bardzo miło:) ostatnio nawet zrobiłyśmy kumpeli taki prezent na 30 urodziny i chyba znowu sie skusimy bo panieńskie nastepnej kumpeli juz za pasem :):):)
W kabarecie EWAN w Gdańsku Głównym jest opcja wynajęcia Pana na wieczór Panieński. Przyjeżdża się do klubu i w specjalnej sali Pan tańczy dla dziewczyn przybyłych na wieczór Panieński -wyłącznie dla Was. ;)
teraz wiele lokali w trójmieście ma salki vip gdzie można ogarnąć taką imprę a striptizera najlepiej dogadać prywatnie aby nie było skuchy my robiłyśmy w bibobusie a kolesia miałyśmy z tej stronki http://www.kristaniec.pl profesjonalnie i na poziomie kuzynka była zachwycona
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry