Widok

lokal z męskim striptizem??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w gdansku??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
up up ;D
image
hehe a może w Gdyni ktos wie?:):):):):)
ja nie wiem ale też chętnie się dowiem ;D
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
No też nie wiem gdzie jest taki lokal.Mozna do dowolnego lokalu zamówić ale czy jest takowy lokal specyficzny???
tak na marginesie to mógłby być dobry biznesplan:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
też jestem zainteresowana takim miejscem :D
up up:)
image
z tego co wiem to w ogóle w Trójmieście nie ma takiego lokalu. Pozostaje tylko wynajęcie striptizera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z TEGO POMYSŁ ABY TAKOWY OTWORZYĆ:)
dokładnie tak jak mówi Piwonia, ja jak jakiś czas temu szukałam takiego miejsca to też pozostała opcja wynajęcia striptizera prywatnie
Chyba przydałoby się takie miejsce:)
To co?
Robimy siebie wspólniczkami i otwieramy takowy lokal?? :)
Ja się pisze jak będą rozmowy z potencjalnymi pracownikami :D

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kiedyś widziałam ale nie klub że normalnie tylko pokaz w klubie NEXT przy polibudzie :P
image image

no fajnie jestem tylko ciekawa,czy podciagnęli by to pod dofinansowanie z unii :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
niewątpliwie :) za krzewienie polskiej gościnności i kultury ;)
Z tego co się orientuję to chyba w klubie Amazonka były (są?) takie różne harce. Kiedyś koleżanka robiła dla znajomej panieński i chyba właśnie tam jakiś pan zatańczył. Ale to tylko wiem z opowieści.

Natomiast świadkiem takiego występu byłam w Mieście Aniołów. Striptizer był wynajęty i tańcował z Panną Młodą na oczach nie tylko jej pijanych koleżanek, ale i całego lokalu. No nie wiem, czy bym chciała ;)
ja bym tak nie chciała. My robimy razem panieński z kawalerskim u nas na działce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sala Bamlietowa Casilla w Kębłowie zaprasza wzystkie zainteresowane Panie na taki występ organizowany specjalnie z okazji ich Święta w dniu 07.03.2010 r.
Więcej informacji pod numerem telefonu 601 965 555
Zapraszamy
Sprawdzcie lokal QUE PASA, który jak widziałam kiedys na stornie 3miasta organizuje jakieś dni tygodnia ze striptizem meskim. :)
Pokaz z panem striptizerem bym oglądnęła, ale za bardzo nie jestem za tym, aby nie wiadomo jakie tańce z nim były....
imageimage
zapraszam na DZIEN KOBIET 05.03 2010. (piątek) RESTAURACJA RONDO KOLBUDY TEL 58 6827 260 BEDZIE DWÓCH STRIPTIZERÓW.....:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w que pasa nie ma problemu ze striptizem,mozna sobie wynając Pana badz Panią,byłam tam na swietnym panieńskim:))))))polecam bo naprawde było fajnie.
Czy któraś z Was była ostatnio w lokalu que pasa? Chciałam tam zorganizować przyjaciółce wieczór panieński bo w soboty jest męski striptiz. Proszę o opinie, ewentualne rady ;]
image
hop hop był ktoś??
image
Nat za tydzień mam tam panieński to zdam relację. :)
heh ja też chciałam za tydzień :D a uzgadniałaś coś z nimi?
Dziewczyny zobaczcie klub kabaret w gdansku,poza tym ze to męski klub organizuja tam również wieczory panienskie,podobno naprawde fajnie.
image

image
co do que pasa to bym sie zastanowila i to bardzo mocno... na nocnym gdansku mozna zobaczyc galerie zdjec z imprez,i szczerze ale srednio to wyglada na barze rozebrac sie może praktycznie kazdy ... naprawde wyglada to ochydnie:(
image

image
ja zamawiałam pana ze strony eroticdancekamil.com i bylo mega fajnie...z****i...ty przystojniak ,super taniec ,a przedewszystkim było zabawnie i bardzo miło:) ostatnio nawet zrobiłyśmy kumpeli taki prezent na 30 urodziny i chyba znowu sie skusimy bo panieńskie nastepnej kumpeli juz za pasem :):):)
W kabarecie EWAN w Gdańsku Głównym jest opcja wynajęcia Pana na wieczór Panieński. Przyjeżdża się do klubu i w specjalnej sali Pan tańczy dla dziewczyn przybyłych na wieczór Panieński -wyłącznie dla Was. ;)
teraz wiele lokali w trójmieście ma salki vip gdzie można ogarnąć taką imprę a striptizera najlepiej dogadać prywatnie aby nie było skuchy my robiłyśmy w bibobusie a kolesia miałyśmy z tej stronki http://www.kristaniec.pl profesjonalnie i na poziomie kuzynka była zachwycona
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry