Widok
lokal pierwsza klasa .
bawiłam sie tm na 2 weselach sama chciałam tam zrobić ale ile razy moja rodzina moze bawić sie w tym samym miejscu.Włściciel super,można sie z nim dogadać,nie robi problemów,sala ładna duza przestrzenna ,rewelacyjne jedzenie i obługa,parking duzy na którym można zostawić spokojnie auta i następnego dnia je odebrać.wszystko suuuuper,polecam,sama załuje ze tak późno sie hajtam bo sama chciałabym tam mieć-pięknie,za każdym razem byłam bardzo pozytywnie zaskoczona,jeszcze raz polecam
bawiłam sie tm na 2 weselach sama chciałam tam zrobić ale ile razy moja rodzina moze bawić sie w tym samym miejscu.Włściciel super,można sie z nim dogadać,nie robi problemów,sala ładna duza przestrzenna ,rewelacyjne jedzenie i obługa,parking duzy na którym można zostawić spokojnie auta i następnego dnia je odebrać.wszystko suuuuper,polecam,sama załuje ze tak późno sie hajtam bo sama chciałabym tam mieć-pięknie,za każdym razem byłam bardzo pozytywnie zaskoczona,jeszcze raz polecam

ja mam tam wesele we wrzesniu ,polecono mi ten lokal ,sama nie bylam tam na weselu -jak na razie mam pozytywne zdanie -o tym dziku to muwicie dziewczyny tzn.w zestawie za 160zl jest napisane szynka plonoca -z tym cos nie tak ? bo zastanawiamy sie nad tym wlasnie zestawem .Sala od razu mi sie spodobala ,co prawda para mloda+swiadkowie siedza oddzielnie,ale mnie to nie przeszkadza.Z wlascicielem faktycznie mozna sie dogadac poza tym jest podczas wesela ,jeen minus to to ze restauracja jest czynna dla gosci z zewnatrz do 22-giej,choc w niczym to nie przeszkadza ,bo sala weselna jest oddzielona od reszty,a jak bedzie naprade dam znac