Widok

lumpeks / ciucholand dla dzieci w Gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej

gdzie w Gdyni znajdę ciucholand w którym sa fajne rzeczy dla maluchów ??????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten lumpek szaf-raj jest otwarty od jakiegoś czasu już z powrotem. I w tym samym miejscu co był na Chylońskiej pogranicze Chyloni z Cisową.. już tam łowiłam :-)
na Śląskiej w centrum nie dawno odtworzył się nowy w polowie praktycznie na krzyrzowaniu, taki różowy
Już tego lumpka na chylonii, chyba szaf-raj już nie ma, babka chyba splajtowała bo opowiadała, że kobity to chodzą generalnie tylko pogadać, kupią jeden ciuszek a gadają godzinami, a ona zarobić nie może :(
aaa... w rezultacie kupilam za 26zł w tym poleconym wyżej :) w tym nowym w chylonii przy rynku, na piętrze :) przebitka niezła jest
ale szwajcar zrobil sie mega drogi :/ ceny sa zabójcze poprostu. szukalam wiosennego płaszczyka ostatnio, czarny, nie jakis wymyslny - w szwajcarze 98zł???? w tej cenie to jakis fajny wychacze na wyprzedazy no i NOWY!
Szwajcarski na Kartuskiej w Chyloni też ma czasem fajne rzeczy, ale znaleźć spodnie na chłopca ok 104-122 jest tam ciężko..
Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, a na dole buty, ale jak sie wejdzie to warto. w sumie od niedawna sa, ale maja fajne ciuszki, sporo metek, adidas, puma, calvin clein, tommy i dzieciecych tez troche jest. no i ceny niziutkie :) dostawy w soboty maja a w pt -30%.
Obkupilam sie ostatnio :D heh. :D
A u mnie na osiedlu też się otworzył i też mają ciuszki dla dzieci. Na ul. Unruga były optyk.
o jaka panią chodzi:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry, czy ma jeszcze Pani na sprzedaż ciuszki po synku ? proszę o informacje na mejla booster211@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na staromiejskiej nazywa sie metamorfoza ciuszki uzywane nie dawno sie otworzyl
Na staromiejskiej jest metamorfoza lumpik
wiem wiem :PP
i moze mam cos zarobione, bo zanosze tam zawsze ciuchy po moich dzieciach, bo chyba z tydz tam nie bylam to doloze grosze i ciuchy kupione :)))
tam masz taki wybor ze na pewno cos znajdziesz, ja sie nigdy nie zawiodlam :P
no ja sie jutro tam wybieram w poszukiwaniu sukienki na 116 i koszuli i spodni jakis cienkich na 98 dla chlopaka mam nadzieje, ze cos upoluje :)))
dokladnie :) wlascicielka jest swietna zawsze jak tam ide cos kupic to robie zakupy i jeszcze godzine gadamy o pitolach :P nawet dzis przechodzac obok tez z nia rozmawialam :)
a ten komis w chyloni tez uwielbiam :) fajny jest i mila obsluga!!!
Wiesz co za dziewczecymi to tak sie nie rozgladam musialabys podjechac i zobaczyc poprostu
jesli szukasz sukienki w konkretnym roz to proponuje Ci ten komis
http://komis-dzieciecy.80.pl/
Ja zawsze tam znajduje to czego szukam :) naprawde warto i tanio
Nie ma za co, udanych "łowów":)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry