Widok

lumpeksy w Rumii Redzie lub Wejherowie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
szukałam jakiś informacji na ten temat, ale nie znalazłam wiele, jedynie tyle, że w Rumii na ulicy Gdańskiej koło butiku "monika" jest jeden fajny ciuchland.
Może macie jeszcze jakieś namiary na second handy w Rumii, Redzie lub Wejherowie najlepiej z nazwą ulicy bo nie znam tych terenów i jeśli ktoś będzie pamiętać to chociaż orientacyjne godziny otwarcia ?
z góry dziekuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Reda, za biedronką przy dużym kościele:) oraz Reda, mały sklepik na moim osiedlu - Przy Młynie (ale za to fajne ciuszki) na Fenikowskiego.

Rumia,szwajcarski second-hand przy głównej drodze , Dąbrowskiego bodajże się nazywa. Jeszcze jeden przy dworcu głównym w Rumi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Reda ul Gniewowska(naprzeciwko przedszkola),Reda obok banku kaszubksiego przy głównej ulicy Gdanskiej.w tych dwoch kupuje praktycznie wszystkie ciuszki dla małej:)
image
Wejherowo - ul. Pucka (prawie że obok przychodni zdrowia) 10-18, dostawy pon i czw. Sobota chyba do 14. Są tam rzeczy na wycenę i na wagę. Często mają wysyp prawie nowych rzeczy Disney'a :) Ja głównie tam zaopatruję moją małą :)

poza tym przy ul. Rzeźnickiej (obok piekarni Konkol przy wyjściu z dworca Nanice). Godziny otwarcia i dostawy chyba tak samo. Dziecięce rzeczy mają rzadziej, ale jak już dostają fajną dostawę to jest w czym wybierać :)

Dodatkowo masz ciucholandy na ul. Dworcowej (przy PKP Wejherowo Główne), na ul. 12-go Marca (vis-a-vis Jysk) - rzeczy fajne i niedrogie, ale nie zawsze mają dużo dziecięcych.

Miłego kupowania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziekuje Wam serdecznie :)
Jest jeszcze fajny ciuch w rumii zaraz koło dworca "U Izy'". Kupiłam tam mnóstwo fajnych rzeczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Wejherowie też są fajne lumpki na Kaszubach. Na przeciwko Centrum Kaszuby- koło mięsnego i też na ulicy... hmmm nie wiem, jak się nazywa, ale prostopadłej do tej, która prowadzi do szpitala :) Tak na wysokości Kauflandu.
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
najleprze ciuszki dla dzieci i dla dorosłych na kaszubach na przeciwko centrum kaszub obok mięsnegoi banku meritum poprostu szok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
super maja stroje karnawałowe i kozaki , byłam dzisiaj rewelka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
RUMIA na ulicy Dąbrowskiego 14 po miedzy piekarnią JL a mięsnym dominikiem
nazywa się MERLIN fajne rzeczy częsta dostawa towaru i tanio pozdrawiam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam lumpeks na nanicach na przeciwko centrum kaszuby o nazwie twój styl . nie ma w Wejherowie leprzego ciucholandu .
Tam można ubrac sie od stóp do glów .czysto ,schludnie ,towar posegregowany czysty no i niestety tez markowy nie raz kupilam markowe buty ciuchy torebkii zabawki itp,adla malych dzieci no to totalny zawrot głowy takich ciuszkow nie ma w zadnym lumpku. dostawy mają w kazdy poniesziałek i czwartek.Lecę tam na każda dostawę i zawsze jakies cacko drapnę chodze tylko tam ,bo az przyjemnie szukać ,jak wiadomo gszie co wisi ,a towar nie jest upchany jak przyslowiowe sledziew beczce . Naprzwde polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też polecam twój styl mają też odzież ciążową często nowe rzeczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam lumpka przy przychodni w Nanicach.
Najlepsze ciuszki są w środy, po dostawie. Oprócz ciuchów można upolować tam super zabawki: lego, lego d*plo itp
a ja osobiście polecam każdemu butik z odzieza nową i uzywaną na kaszubach wiza wi ck obok meritum bank .ubrania pierwszej jakosci czyste i super jakości markowe . mają odzież damską , meską dziecięca zabawki , buty oraz biżuterie która jest niepowtażalna . Lecę tam co dostawa i zawsze coś drapnę .ostatnio kupilam 2 markowe torebki ciuszki dla synka markową koszulę i sobie spodnie firmy ZARA.Naprawde polecam
osobiście sama tam chodze i nie było by dnia żebym czegoś nie kupiła osobiście polecam mają tam wycenioną odzież ale ceny atrakcyjme bo ciuszki zadbane czyste i markowe .Nie raz kupiłam ciuchy firmy armani ,HM,adidas la coste itpa dla dzieci pełen wypas i po co przepłacac w sklepach. duzo ciuchów z metkami zupełnie nowe w super cenie biegam tylko tam reszta lumpkow mnie nie interesuje bo sa w nich śmieci a nie ubrania.Polecam.
Witam wszystkich fanów lubiących zaglądac do lumpeksu.Jestem mieszkanką Bolszewa i niedawno odkryłam nowo otwartyl ciucholand o nazwie KOPCIUSZEK. Mieści się wiza -wi starej kwadji na samym rogu ulicy.Muszę przyznać że ciuchy mają eleganckie i markowe jest w czym wybierać.Towar czysty i elegancko poukładany aż milo patrzeć.Wiec nie muszę jezdzic do miasta bo mam teraz sklep na miejscu.Dostawy sa w kazdy poniedzialek , srode i piątek . naprawde warto zaglądac ,POLECAM.
przeniesiony do Wejherowa na Ul. rzeznicka 17 obok Getin Banku warto zagladac.Super ciuchy.Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo FAJNY lumpex w Wejherowie przy dworcu w budynku CENTRUM NASZE,bardzo duzy wybór codziennie nowy towar i to widac ze jest nowy a nie jakieś pare dorzuconych ciuchów;) jest duzy co umożliwia jazd wózkiem,duzo markowych ubrań i co naj wazniejsze chyba NAJTANIEJ W WEJHEROWIE I OKOLICY!! POLECAM MOJE PANIE:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za to obsługa w lumpku naprzeciw CK tak oderwana od rzeczywistosci, ze slowo kultura i szacunek jest im zupelnire obce.

kompletna bzdura ,jestem tam co dostawa ,obsluga mila ,super towar markowy a panie zowsze pomoga doradzic ,i sluza z pomoca .

Bardzo fajny lumpeks "Ciucholand Nowy" jest na Gdańskiej w Rumi, obok piekarni Konkol. Nowy i bardzo prestiżowy jak na lumpa.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry