Widok

Neurolog - migrena

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny potrzebuje poleconego, bardzo dobrego neurologa, który pomoże przy bardzo silnych migrenach. może być prywatnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie po cc się nasiliły. I to bardzo. Po zabiegu przestrzegałam zaleceń, leżałam jak kłoda a mimo to, teraz przeżywam koszmar. Migrena w znacznym stopniu utrudnia mi życie. Ataki po 4 razy w miesiącu. Żadne leki nie są w stanie przyćmić bólu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale znam kobiety które nie miały cc a migreny mają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam cc ale na migreny cierpię od dziecka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam cc. Teraz mam ...migreny. Koszmar :-( W chwili ataku najchętniej odstrzeliłabym sobie głowę i żołądek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny - czy miałyście cesarskie cięcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja muszę podzielić się metodą o której ostatnio usłyszałam. Podobno na migrene pomaga kolczyk typu daith. Jest kilka artykułów w necie na ten temat. Sama zrobiłam sobie tydzień temu więc jeszcze za wcześnie na opinie ale może kogoś zainteresuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z moja migrena mardzo skutecznie pomogłem sobie stosując suplement Laminine - polecam, bo jest mega skuteczny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
radze najpierw zrobic tomokomp.glowy i kregow szyjnych.ja mialam bole podczas ktorych wymiotowalam i mialam wrazenie ze umre.bol mnie wykanczal .leki nie pomagaly. po wielu miesiacach okazalo sie ze przyczyna tkwi w kregoslupie szyjnym
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo polecam Panią Doktor Magdalenę Kozłowską, która przyjmuje w Centrum Medycznym Zdrowy Profil, ul. Jabłoniowa 20, Gdańsk. Naprawdę świetny lekarz z indywidualnym podejściem do pacjenta. Miałam ten sam problem, wieczne bóle głowy i diagnoza migreny, dopiero Pani Doktor była w stanie mi pomóc. Zleciła szereg badań i nie skończyło się tylko na wypisaniu recepty. W końcu mogę normalnie funkcjonować.
O widzę, że to chyba jednak pogoda bo ja od wczoraj się męczę. Współczuję karmiącym mamom bo jak jeszcze kilka miesięcy temu karmiłam i nic nie mogłam wziąć to myślałam, że umrę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A to ma znaczenie?Bo niby skład i stężenie to samo no i Frimig tańszy a ja muszę połknąć dwa Frimigi żeby zadziałało tak jak 1 Cinie.Cinie 100 g. i Frimig 100 g.
Może inaczej przygotowany i już inaczej działa?
no właśnie mnie dziś też mocno sieknęło a w domu 5 miesięczna córcia i ledwo żyję. Leczę się od lat u dr Siemińskiego ale tak jak piszecie dostaję tylko leki na atak i na stałę depakine chrono po której mega przytyłam. Teraz nie biorę nic bo ciąża i karmienie piersią.
Przez całą ciążę był spokój ale teraz powoli wraca ten koszmar:-(
że też nie ma na to leku:-(
Dziewczyny a próbowałaście akupunktury gdzieś kiedyś słyszałam, że pomaga, może warto spróbować? sama nie wiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie lepiej działa Cinie a niby Frimig ma ten sam skład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze ,łażę od wielu lat i jeszcze nie znalazłam.Jedyne co to przepisują tabletki które w miarę pomagają na napady migrenowe.Migreny może wywoływać wiele czynników,dlatego trzeba zrobić masę badań ,u mnie nic jak dotąd nie znaleziono .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam też migreny i lekarz przepisał mi frimig. pomaga.
podłączam się.. mnie dziś sieknęło ostro a w domu bliźniaki 9 miesięczne, dobrze że rodzice wpadli z pomocą.. ostatnio mam sporo ataków i też szukam dobrego neurologa

Inne tematy z forum Zdrowie

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

Pomoc lekarz wykonujący zabiegi Holep (4 odpowiedzi)

Jakiego lekarza możecie mi polecić urolog ,który wykonuje zabiegi metoda Holep

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry