Widok
no właśnie mnie dziś też mocno sieknęło a w domu 5 miesięczna córcia i ledwo żyję. Leczę się od lat u dr Siemińskiego ale tak jak piszecie dostaję tylko leki na atak i na stałę depakine chrono po której mega przytyłam. Teraz nie biorę nic bo ciąża i karmienie piersią.
Przez całą ciążę był spokój ale teraz powoli wraca ten koszmar:-(
że też nie ma na to leku:-(
Dziewczyny a próbowałaście akupunktury gdzieś kiedyś słyszałam, że pomaga, może warto spróbować? sama nie wiem
Przez całą ciążę był spokój ale teraz powoli wraca ten koszmar:-(
że też nie ma na to leku:-(
Dziewczyny a próbowałaście akupunktury gdzieś kiedyś słyszałam, że pomaga, może warto spróbować? sama nie wiem
Bardzo polecam Panią Doktor Magdalenę Kozłowską, która przyjmuje w Centrum Medycznym Zdrowy Profil, ul. Jabłoniowa 20, Gdańsk. Naprawdę świetny lekarz z indywidualnym podejściem do pacjenta. Miałam ten sam problem, wieczne bóle głowy i diagnoza migreny, dopiero Pani Doktor była w stanie mi pomóc. Zleciła szereg badań i nie skończyło się tylko na wypisaniu recepty. W końcu mogę normalnie funkcjonować.
Mi Cinie bardzo pomaga,tylko trzeba zażyć jak juz zaczyna cię ćmić ,ja po tylu latch rozróżniam juz nadchodzące bóle migrenowe od zwykłych bóli głowy.Nie zauważyłam żeby bóle sie nasiliły po cc,miewałam silniejsze w różnych okresach życia.Przy migrenach należy pamiętać żeby zrobić sobie rezonans magnetycznych co parę lat.Znam dziewczynę u której bóle głowy po sn były objawem zakrzepicy więc lepiej się przebadać jeżeli wczesniej nie cierpiałaś na bóle głowy.