Widok
Nie wiem jak Wy ale sam nie pozwoliłbym sie dorwać do mojego penisa i coś tam wstrzykiwac.Co to to nie.Bałbym się,że jeszcze coś mi tam popsują i potem będe miał problemy z erekcja. Juz raz czytałem sobie relację jednego typa w siec, który opisywał,że powiekszał kwasem i efekty nie były takie dobre Sam skutecznie powiekszyłem tabletkami, Może nie jest to 10 cm, ale 2 na długości.Co czuć, widać.
I tutaj zrobiłeś błąd. Nie wiem jakie tabletki brałeś ale praktycznie żadne nie dadzą CI efektów po miesiącu. Nie ma takiej szansy. Dobre tabletki zawierają w sobie duże ilości L argininy i innych ziołowych wyciągów, które sprawiają,ze ilość krwi, która napływa do penisa jest o wiele większa.Zwiększają sie erekcje ( ogólnie to knutek często Ci staje, nawet w mało spodziewanych miejscach ale to potem przechodi). Więcej krwi napływa do ciał jamistych i tym samym penis sie powieksza. Jesli miałbym Ci polecić jakiś środek to jest to Penis complete. Jeszcze penilarge mają dobre opinie ( z tego co wiem to zamienniki).
Wbrew pozorom im mniejszy penis tym mogą być o wiele lepsze efekty w powiększeniu. U mnie pierwsze efekty pojawiły się w 2 miesiącu ( ale związane z erekcjami , również wcześniej trochę stresowałem się czy to działa czy jednak nie). Ale powiększenie nastąpiło dopiero w 3miesiacu. Teraz chciałbym jeszcze na dniach powtórzyć kuracje. Może jeszcze więcej się powiększy hehe:PP
No wiec było kilka środków na powiekszanie członka jakie miałem okazję wypróbować. Na poczatku były penilarge, były to w zasadzie pierwsze tabletki na powiekszanie członka jakie kupiłem i nie byłem do nich przekonany bo wydawało mi się,ze to będzie jedynie ściema i coś takiego nie ma prawa dzialać. O dziwo okazało się to rzeczywiście powiekszające i członek znacznie się zwiększył w trakcie ich stosowania. Oczywiście oceniam to pozytywnie. Drugiej jakie stoowałem to były penilarge. Powiekszenie w ich przypadku nie było już takie duże ale biorę pod uwagę, ze to z tego powodu, ze przyjmowałem je jakie drugie.
Witam . Zastanawiam sie nad dwiema metodami powiekszania członka:
nad powiekszaniem wspomnianym kwasem hialuronowym ( ile tak na logikę trzyma sie efekt, jak długo????).
i nad powiekszeniem tabletkami Czy mozna powiekszyć członka i jak to jakie braliście? Na czym tak na marginesie polega ich działanie?
nad powiekszaniem wspomnianym kwasem hialuronowym ( ile tak na logikę trzyma sie efekt, jak długo????).
i nad powiekszeniem tabletkami Czy mozna powiekszyć członka i jak to jakie braliście? Na czym tak na marginesie polega ich działanie?
Nie powiekszałem członka macrolane tak wiec wiele w temacie nie mogę napisać, jednak z tego co wyczytałem ( bo interesowałem się tym tematem i tob ardzo swego czasu) to powiekszenie utrzymuje się do 3 miesięcy, potem stopniowo zanika i już kończy się mniej wiecej po 6 miesiącach. I ten tak nietrwały efekt zniechęcił mnie do zdecydowania sie na zabieg. Tabletki na powiększanie członka brałem i co ciekawet to tak, zadziałały Udało mi sie powiekszyć członka o 3 cm. Brałem penis complete.
Nie wiem czy jeszcze szukasz informacji w temacie czy nie ale sam wykonywałem zabieg. Znaczy nie sam ale wybrałem się do gabinetu, w którym ten zabieg mi wykonali i nie mogę napisać, ze jestem zadowolony. NIby członek wiekszy ale widocznie nie dało się powiekszyć na długość ale w moim przypadkku na grubość. I to jakiś 1 cm. Generalnie wybrałem się do lekarza z reklamacją to ten powiedział, że on niczego nie gwarantował i wchłanialność i efekt zabiegu zależą od osoby i widocznie moj organizm tak słabo na to zareagował. Jakbym wiedział,ze tak będzie to na pewno bym się na cos takiego nie decydował. Teraz jeszcze zastanawiam się czy nie kupić sobie jakichś penilarge czy innych tabletek. Bo zależy mi na długości.