Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zdradzisz może jakim środkiem powiększyłeś? BO sam próbowałem powiększać jakiś rok temu ale w ciągu miesiąca brania tabletek nie było różnicy tak wiec je zarzuciłem i już do nich nie wracałem ;/Chodzi o to,ze kupiłem sobie jedno opakowanie na próbę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A zdradzisz może jakim środkiem powiększyłeś? BO sam próbowałem powiększać jakiś rok temu ale w ciągu miesiąca brania tabletek nie było różnicy tak wiec je zarzuciłem i już do nich nie wracałem ;/Chodzi o to,ze kupiłem sobie jedno opakowanie na próbę.

Nie wiem jak Wy ale sam nie pozwoliłbym sie dorwać do mojego penisa i coś tam wstrzykiwac.Co to to nie.Bałbym się,że jeszcze coś mi tam popsują i potem będe miał problemy z erekcja. Juz raz czytałem sobie relację jednego typa w siec, który opisywał,że powiekszał kwasem i efekty nie były takie dobre Sam skutecznie powiekszyłem tabletkami, Może nie jest to 10 cm, ale 2 na długości.Co czuć, widać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja powiększałem jakiś czas temu w Brodkiewicz & Skibicka Medical Center. Efekt jest naprawdę ok. Parenaście dni musiałem wytrzymać bez jakichkolwiek zabaw wg wskazań lekarz ale później był ogień:)
no pewnie trudno znaleźć w necie wiem, ze robią tłuszczem, bo lepszy efekt niż kwas i na stałe zadzwoń do Lassai Medical Clinic
Brałem to pod uwagę, jednak na szczęśćie czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałem.Jak na razie bo tak jak pisze brałem tabletki 3 miesiące temu.
A czy to nie jest tak, ze z czasem członek wraca do poprzedniej wielkości jak sie przestaje je brać?
Brałem tabletki penilarge. Kierowałem się po prostu opiniami, te miały najwięcej dobrych, tak wieć postanowiłem sobie zamówić. Ponoc bardzo ważne jest regularne przyjmowanie bo jedynie wtedy jest efekt, sam starałem się brac bardzo regularnie.
No dobra ale pytanie jakie brałeś bo jest tego wiele i wiele tabletek się reklamuje ale pytanie które sa skuteczne...
Długo się zbierałem do kupna, bo miałem sporo wątpliwości. 3 miesiące minęły, moja opinia: brałem po 2 tabletki dziennie dzień w dzień, erekcja,stosunki dłuższe na grubości przybyło jakieś 0,5 cm, długość 1,5 cm więc tabletki działają .
Witam, jak to jest z tymi tabletkami ?

Gdzie moge kupic tabletki maxorman prosze o kontakt. Bede zobowiazany 726707102

Penisa mzna powiększyć kwasem haliuronowym. Ale tylko w szerkości (obwodzie). Długośc pozostanie taka sama.
Kwas jest bezpieczny i pozostaje do 24-36 miesięcy. Poproś o preparat Hyacorp MLF1 lub MLF2 ten drugi podbno twardszy jest. Unikaj korenskich produktów bo nawet jaka mja CE (China Engineering) to i tak sa słabej jakości.

A skąd pomysł na ten kwas? Czytałeś jego przeciwskazania? On Ci powiększy do ileś tam cm, ale w przyszłości będziesz mieć problem ze wzwodem.

Myślę że to jednak placebo. Żadne tabletki nie działają tak szybko. Nawet penilarge ( u mnie zadziałały ale tak jak pisałem po miesiącu a ostateczny efekt był po 2-3 miesiącach). Możesz teraz po prostu być podniecony ze coś takiego bierzesz. Ale faktycznie mocniejsze erekcje mogą się zdarzać już w pierwszym miesiącu brania. Sam tak miałem i trochę mnie to wkurzało. Jak penis niż tego ni z oewego stawał w robocie na spotkaniu ( a miałem materiałowe spodnie).

Sam kupiłem sobie penilarge 2 tygodnie temu i już widzę efekty. Peni taki jakby grubszy ale tylko w czasie erekcji. Nie wiem czy to placebo czy nie ale mam o wiele wiekszą ochotę na seks Normalnie codziennie i po kilka razy (wczesniej tak nie było). Laska trochę się dziwi, że tak ją męćzę. hehe.

Aktualnie biorę penis complete ale dopiero miesiąc tak wiec jeszcze trochę poczekam na efekty. Penilarge brałem 3 lata temu i pamiętam że był spox ale teraz chciałem wypróbować coś innego. Napisze potem.

Penis complete nie brałem, nie mogę ci na jego temat niczego napisać z tego powodu ale penilarge brałem rok temu. Brałem oryginalne tabletki ze strony producenta. Zdecydowanie więcej krwi napływa do penisa penis był w czasie brania tabletek bardzo pobudliwy oraz łatwiej się podniecałem. O wiele lepsze działanie niż pompki. Co do których mam negatywną opinię. Nawet najdroższe g.... działają.

A jaki zabieg miałeś

Mam rozumieć,ze sam brałeś te tabletki? Jeśli tak to jakie było konkretnie powiekszenie? Sam zastanawiam się teraz nad penilarge a nad penis complete bo jest temat powyżej i również piszą,że spoko.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry