Widok
Nie wiem jak Wy ale sam nie pozwoliłbym sie dorwać do mojego penisa i coś tam wstrzykiwac.Co to to nie.Bałbym się,że jeszcze coś mi tam popsują i potem będe miał problemy z erekcja. Juz raz czytałem sobie relację jednego typa w siec, który opisywał,że powiekszał kwasem i efekty nie były takie dobre Sam skutecznie powiekszyłem tabletkami, Może nie jest to 10 cm, ale 2 na długości.Co czuć, widać.
Penisa mzna powiększyć kwasem haliuronowym. Ale tylko w szerkości (obwodzie). Długośc pozostanie taka sama.
Kwas jest bezpieczny i pozostaje do 24-36 miesięcy. Poproś o preparat Hyacorp MLF1 lub MLF2 ten drugi podbno twardszy jest. Unikaj korenskich produktów bo nawet jaka mja CE (China Engineering) to i tak sa słabej jakości.
Kwas jest bezpieczny i pozostaje do 24-36 miesięcy. Poproś o preparat Hyacorp MLF1 lub MLF2 ten drugi podbno twardszy jest. Unikaj korenskich produktów bo nawet jaka mja CE (China Engineering) to i tak sa słabej jakości.
Myślę że to jednak placebo. Żadne tabletki nie działają tak szybko. Nawet penilarge ( u mnie zadziałały ale tak jak pisałem po miesiącu a ostateczny efekt był po 2-3 miesiącach). Możesz teraz po prostu być podniecony ze coś takiego bierzesz. Ale faktycznie mocniejsze erekcje mogą się zdarzać już w pierwszym miesiącu brania. Sam tak miałem i trochę mnie to wkurzało. Jak penis niż tego ni z oewego stawał w robocie na spotkaniu ( a miałem materiałowe spodnie).
Penis complete nie brałem, nie mogę ci na jego temat niczego napisać z tego powodu ale penilarge brałem rok temu. Brałem oryginalne tabletki ze strony producenta. Zdecydowanie więcej krwi napływa do penisa penis był w czasie brania tabletek bardzo pobudliwy oraz łatwiej się podniecałem. O wiele lepsze działanie niż pompki. Co do których mam negatywną opinię. Nawet najdroższe g.... działają.