Widok

Przedwczesny wytrysk

Witam. Od zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem ale od jakiegoś czasu bardzo się to nasiliło. Nie jestem w stanie się opanować. Stosunek trwa maksymalnie trzy minuty .Czasami nawet kilka ruchów i koniec. Czy znacie może swoje sposoby na to jak to opanować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz tabletki Stud Pills takie w czarnym opakowaniu dobre są na to

Mój facet ma przedwczesny wytrysk. On się denerwuje, ja również. Już nie chce nam się uprawiać seksu bo co to za seks który trwa 5 sekund. on twierdzi,że nie miał tak z żadną inna kobietą Czyli to ja jestem winna?

A próbowaliście prezerwatyw przedłużających wytrysk?

No włąsnie on w prezerwatywie nawet ma takie problemy. I próbowaliśmy róznych i żadna nie działa. Nawet te ze srodkiem przedłużającym stosunek. Bez gumki jest jeszcze gorzej. Jesteśmy ze sobą już 5 miesięcy. Uprawiamy seks od 2 miesięcy. Generalnie facet bardzo mi odpowiada sam związek zapowiadał się super. TYlko właśnie ten problem.....

No to są inne sposoby na przedłużenie wytrysku. Jeśli jesteście ze sobą otwarci to mozesz mu zaproponować masturbację przed stosunkiem. Ewentuanie kochajcie się na dwa razy. Drugi raz jest o wiele dłuższy.

Za drugim razem jest tak samo krótko ale przecież masturbacji mu nie zaproponuję :P

Potwierdzam co napisała tutaj osoba powyżej. My również mielismy podobny problem i te chusteczki okazały sie u nas bardzo dobre. Po pierwsze możesz o wiele dłużej, znaczy on może. Po drugie nie znieczulają penisa on mówił ,ze wszystko czuje. Równiez mielismy taki problem,że on się za bardzo podniecał. Teraz jest o wiele lepiej. Można je stosować również z prezerwatywą. można bez.

Dzięki, zamówiłam te chusteczki. Jak przyjda to napiszę czy zadziałają. Postanowiłam z nim porozmawiać. On sądzi, ze też w głównej mierze to przez stres. Też chciałby zobaczyć czy bedą działały.

polecam ten stud pills mi pomógł

Witam . Gdzie kupiłeś te tabletki ? Stud p.?

Tabletki na przedwczesny wytrysk - https://tonzes.com/premapl.htm Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działają świetnie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry