Widok

mam problem z zasięgiem GSM

Usługi i wykonawcy Temat dostępny też na forum:
Poszukuje osoby która umiałaby mi poprawić sygnał gsm, doradzić rodzaj anteny itd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie dokladnie mieszkasz : ulica !!!. ja na MPS mam problem z siecia play, w domu non stop zrywa polaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na radiowce - internecie wystarczy ze sa drzewa, lepszy zasieg jest jesienia, bo nie ma lisci...
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Mieszkam za miastem...poszukuje fachowca...mam już repeater ale coś nie zdaje rezultatu:(
Tak to jest jak kupujecie tzw. '' nowe bajery , telefony i niby super wszystkomajace :))) . Najlepsze sa stare telefony z internetem GPRS ! odbiera wszedzie nawet w najdalszej '' dziurze'' i w lesie i na polu i w deszczu i nie,,,,czy jest gdzies zasieg czy nie ,,,, praktycznie wszedzie ! a najnowsze telefony to wielkie Chinskie g@wno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak, bardzo pomocna uwaga, po tym wpisie Pani Daria na pewno już w pełni opanuje sytuację :-)
chyba że jest blondynką :)
Mnie dobija brak zasięgu w tak ruchliwych miejscach jak dojazdy do obwodnicy i na niej. W czasach kiedy prawie kazdy ma 2 komórki, nie można normalnie rozmawiać, lipa.
Kiedyś nie było komórek i było dobrze.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

wymiana drzwi (14 odpowiedzi)

Będę potrzebowała wymienić drzwi do swojego mieszkania w bloku. Jakie drzwi polecacie? Chciałabym...

Układanie paneli podłogowych! (34 odpowiedzi)

Witam! Solidna i tania ekipa ułoży panele podłogowe w Gdańsku lub okolicach. Cena za m2 15zł...

do góry