Widok
mama panny młodej szukająca kreacji :)
dziewczyny pomóżcie bo ja oszaleje z moją mamą :) chodzi i szuka kreacji dla siebie i nic nie może znaleźć ( oczywiście na nasze wesele) :) wszystko co przymierza jest nie dość dobre, za skromne, za szałowe, za długie, za krótkie,nie na tę okazję i tak dalej :)
będę Wam wdzięczna jak powiecie mi gdzie Wasze mamy szukały i kupiły swoje kreacje :) Mam nadzieje, że pomożecie mojej mamie bo ja już nie wiem gdzie iść z nią do sklepu :)
buźka
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
będę Wam wdzięczna jak powiecie mi gdzie Wasze mamy szukały i kupiły swoje kreacje :) Mam nadzieje, że pomożecie mojej mamie bo ja już nie wiem gdzie iść z nią do sklepu :)
buźka
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
mama panny młodej szukająca kreacji :)
To zależy w czym gustuje twoja mama. Moja mama kupiła sukienkę w zarze. Mnie i mamie sukiena się podoba a siostra mojej mamy stwierdziła że taka sukienka jest za skromna jak na ślub córki, że generalnie wiocha itd. Ale ciocia gustuje w tafcie do ziemi z gorsetem i obowiązkowym szalem na ramionach co z kolei dla mnie i mojej mamy jest szczytem bezguścia. Także co kto lubi.....
w gdyni boczna od swietojanskiej, ktora prowadzi do teatru muzycznego tam maja sliczne rozne sukienki, pierwszy sklep po schodkach od stroby swietojanskiej. Moja mama tez szuka sukienki i tez nie chce nic eleganckiego, prosta letnia sukienke, chyba bedziemy jechac po taka do wawy, tam sa super suknie firmy tadashi ;-)
moja mama kupowała na ślub brata gdzieś na świętojańskiej, jak będę się z nią widzieć to zapytam. duży wybór pamiętam, że był w wejherowie na rynku. Ostatnio widziałam podobne sukikenki w takim drogim ciuchlandzie (naprzeciwko wyjścia z dworca skm w gdyni głównej) droższe piękne, ale jak kto lubi używaną odzież, ja tam nie widzę różnicy
Widzę, że twoja mama ma podobny gust do mojej. Szukaj w Zarze, Monnari, Simple. Albo właśnie w butikach na Świętojańskiej - mniej więcej w połowie koło cukierni Delicje są dwa butiki z fajnymi kieckami. Ewentualnie na Manhattanie koło Pasobrzucha jest takie sklep z sukienkami i skórami- też mają fajne kiecki.
Jak twoja mame tez interesowaly by sukienki uzywane co prawda tylko jeden raz, są wszytsko po czyszczeniu i wyglądaja naprawde jak nowe to mam pare do sprzedania różne rozmiary, wiec jakbys byla chętna to napisz do mnei na maila walercia_k@poczta.onet.pl to przesle fotki.
PS. sprzedam je naprawde za niska cene :)
PS. sprzedam je naprawde za niska cene :)
polecam monnari. Moja mama to raczej nowoczesna kobieta, napewno nie włozyłaby jakiejs taftowej sukni, ale z drugiej strony bardzo uważa żeby nie wyglądać jak podstarzała baba która chce robić z siebie nastolatkę. O moim weselu jeszcze nie myśli w kwestii swego ubioru, ale przed swiętami jak byłysmy w monnari to bardzo sie jej podobały sukienki wieczorowe, a były własnie w takim stylu jak zdjęcie wkleiłas:)
Moja mama miała piękną sukienkę do kolanka, w kolorze fioletu która była szyta z drobnych elementów "pasków" które ku górze "spotykały się" i tworzyły delikatny kwiatek. Kosztowała majątek, kupiona w Gdańsku w butiku za Hala Targową (nie znam ulicy) ale za to była taka jedyna, wyjątkowa i wyglądała jak "mama Panny młodej".
witam! Ja jestem mamą- i tu mały Apel do wszystkich mam. Nie zapominajcie że to Para Młoda ma się wyróżniać w tym najważniejszym dla nich dniu. dlatego strój mam ma być stonowany- co nie oznacza babciny.żadne krzykliwe kolory które odciągają wzrok od Pary Młodej.ja chodzę tylko w spodniach ale w tym dniu wystąpiłam w sukience ( pudrowy róż) i "kurteczce"- z Hexaline. wyglądam bardzo elegancko i nie jak "prawdziwa teściowa".życzę wszystkim Parom Młodym wiele szczęście i oby dzień ślubu był cudowny i niezapomniany. wszystkim Mamom zyczę aby znalazły odpowiednią kreację dla siebie. Pozdrawiam:)