Widok

masakra w Madonnie

Wesele Śródmieście Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
uwaga!!!!! Prowadzę kwiaciarnie w Gdańsku więc na codzień spotykam się z wami przyszłymi pannami młodymi które chcą aby ich ślub był cudowny. W tym roku samej przyszło mi podejmowac decyzje jaka muzyka, bukiet, suknia poniewaz niebawem biore slub. Wiele pań polecało mi salon ślubny Madonna. Jadac tam wierzylam ze znajde suknie swoich marzen. Jedyne co znalazlam to rewelacyjnie wyszkolona kadra, ktora traktuje panny przedmiotowo, nie slucha ich tylko " ubierajta to co mamy na wieszakach bo to najlepsze" . Nie sposob dobrze cos sprzedac trzeba byc dobrym psychologiem aby dobrze dobrac cos do czlowieka. Ekspedientka wogole mnie nie sluchala, nie brala pod uwage moich wymogow tylko raz po raz wciskala mi suknie , w ktorych i owszem wygladam dobrze ale czulam sie jak wsadzona nie do tej bajki. Prosze Uwazajcie , nie dajcie sie zmanipulowac wezcie ze soba mame, siostre, przyjaciolke ktore nie pozwola wam omamic sie profesjonalistkom i wydadza miarodajna opinie o waszym stylu, charakterze i wygladzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi akurat o cenę nie chodziło, bo dałabym 4500 gdyby była warta tego. Ale dosłownie, kto co lubi i komu co się podoba. Każdy jest inny :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
madonna jest jedna i nie sądzę byśmy mówiły o innej.
bylam w madonnie w październiku, zmierzyłam chyba 4 sukienki. najpierw podano mi katalog ale niestety nie było ani jednej z sukienek, które wybrałam na podstawie zdjecia. wszytskie mierzone sukienki były w bieli naturalnej a pani zapytana o śnieżną biel powiedziała że nie ma, że te suknie są produkowane w bieli naturalnej. może po prostu w październiku mieli wyprzedaną starą kolekcje, a nowej jeszcze nie było. a może panie sie nei przykładały do obsługi bo nie wyglądałam na dostatecznie bogatą...
na suknie za 14 tys mnie nie stać, ale za 5 jak najbardziej. z tego co się orientuje to jest najdroższy salon w trójmieście, a buty do mierzenia też dostałam z pourywanymi paskami.
nie ma sensu sie upierać że jest to salon idealny, bo żaden nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madonna
Ten salon jest poprostu znany i klientki same "pchają się drzwiami i oknami" do Nich.
Oni nie muszą się reklamować.
Mnie samą nie jednokrotnie osoby mi bliskie namawiały i namawiają bym rozejrzała się za suknią także u Nich...
Z pewnością materiały, koronki itp. mają pierwsza klasa (stąd te ceny)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
madonna dla mnie bez szalu.polecam mariette
na szczescie kazdy ma swoj indywidualny gust ;) bo gdyby wszystkim podobaly sie jednakowe sukeinki to jazkze byloby nudno.... :D :D
dokładnie karollla-popieram w 100 %
jedna woli skromniej,druga z przepychem.
O gustach się nie dyskutuje.
Mam nadzieję tylko ,że każda z forumek znajdzie swoją wymarzoną suknię
I ja mam nienajlepsze wspomnienia z przymiarki w Madonnie. Salon rzeczywiście z klasą, suknie również piękne, natomiast po przymiarce kilku sukien Pani stwierdziła, że nic więcej nie może mi zaproponować. Po czym dość namolnie próbowała mnie przekonać, że świetnie wyglądam w jednej z nich. Ograniczyła mnie tylko do 1 fasonu, twierdząc , że inne do mnie nie pasują :) Na koniec dodam tylko, że swoją wymarzoną suknię ( o zupełnie innym kroju) znalazłam w salonie Arttrend. Dla mnie obsługa rewelacja, a suknie w przystępnych cenach:)

Witam, ja bylam ostatnio w Madonnie i z wybranych przeze mnie modeli byly moze 4. Pani uparla sie u mnie na jeden model i prawie nic wiecej nie chciala mi pokazywac. Wrocilam do domu i przejrzalam jeszcze raz kolekcje na stronie i zadzwonilam aby sie umowic po raz drugi, po czym pani mi oznajmila 'jedna godzine stylizacji pani juz miala, wybralysmy pani model. Kolejna godzina kosztuje 300zl' no paranoja. wszedzie mozna mierzyc ile sie chce. Slub jest raz w zyciu i nie bardzo mnie satysfakcjonuje, ze pani z Madonny wybrala juz model dla mnie, ja bym wolala sobie sama wybrac! co za koszmar!
ja polecam Madonne, poszłam to wiedzilam czego chcę konkretnie, i wybrałam. Uważam ze jakość tych sukien jest bardzo dobra. A jak ktos nie ma takich pieniędzy to powinien odwiedzić inne salony i kupic po prostu inną.
w moim przypadku nie chodzi o pieniadze. Bylam pewna, ze tam cos kupie, ale taka akcja mnie zupelnie odstraszyla...
Mnie również nie chodziło o to, że ceny sukienek były zbyt wysokie.

Nie byłam w madonnie ale jakos za specjalnie mnie tam nie ciągneło - m.in. z winy krażących opini :)
Byłam za to w Agnes ... chociaż miałam już upatrzone suknie w Farage i Lissa F. które zostawiłam do przymiarki na koniec :)
Agnes to również totalna porażka!!!! Panie są zadufane i wogóle ... nie doopisania ... to chyba trzeba przeżyć samemu ;) Istne gwiazdeczki .. że aż pożal sie Panie Boże!! :)

Polecam za to ferage! Cud miód malinka :)

Powodzenia przyszłym pannom młodym w trafnym wyborze salonu .. noi sukni :)
Co każda dziewczyna to inne reakcje pań w salonach:-)
ceny i tak są niższe niż w eu
to wina tego ze zarabiamy marnie w euro ,a nie tego ze firma sposa czy pronovias ustala takie ceny za jakość

dla Brytyjki taki wydatek to żaden wydatek :)
z reszta różnice w cenach widac nie tylko na sukniach,
welony - kompletnie zwykłe to koszt w UK około 180 funtów (810zł)
a np jakis diadem ze Swarovskim minimum 200-300 funtów

salon musi utrzymać reklame, miejsce w którym w luksusie mozna mierzyc suknie, wypłaty dla pracowników (te zazwyczaj są nedzne) i wyrypac pare tysięcy na kazdy model jaki maja w salonie, ryzykujac z nie zejdzie. Chciałybyście zeby ktos to robił za 5zł/h ??

Osoby które prowadziły kiedykolwiek jakąkolwiek firmę, wiedzą ze to nie takie proste :) i ryzyko spore. Oczywiście nikt nie musi prowadzić zaraz salonu...ale gdyby większość tak podeszła- skąd byście/byśmy brały suknie i pytanie-- za ile :)

niestety znana światowa firma= większa cena
a i tak moim zdaniem nie ma dramatu, skoro zwykła krótka szmata na sylwka potrafi kosztować ponad 1000 zł :)

ja wiedzialam czego szukam , a panie w madonnie wciskaly mi wszystko w zupelnie innym stylu , twierdzac ze czegos takiego jak ja sobie wymyslilam nigdzie nie znajde, we wszystkich sukniach bylam "przebrana" i prawde mowiac wygladalam jak każda panna mloda, nie obrazcie sie ale jak dla mnie to prawie wszystkie panny mlode wygladaja tak samo , prawie wszystkie suknie sa szyte na tak zwane jedno kopyto, wiekszosci to sie podoba, ale ja chce wygladac oryginalnie i niepowtarzalnie. Na szczescie znalazlam swoja wymarzona suknie :) i tego samego zycze wszystkim pannom mlodym :) w sukni slubnej trzeba czuc sie swobodnie i musi byc dopasowana do naszej osobowosci bo tylko wtedy mozemy wygladac pieknie gdy dobrze sie w sukni czujemy :) takie jest przynajmniej moje zdanie, nawet jak wszyscy mowia ze jest super, a ty sama tego nie czyjesz to tak nie jest :) troche zakrecilam ale mam nadzieje ze rozumiecie :)
Madonna
Rozmawiałam wczoraj z Panią z Madonny telefonicznie i jak narazie mam pozytywne mniemanie o tym salonie.
Zobaczymy jak będzie po wizycie... :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Beciak .. pokazuj swoją suknie :)
A ja w Madonnie przymierzałam suknie, które wcześniej upatrzyłam i nie było z tym problemu, nikt mi niczego nie wciskał, nie kazał od razu kupować. Widocznie miałam szczęście :)
Być może to zależy od pani, która obsługuje- ja trafiłam na P. Patrycję (ciemnowłosa, niewysoka).
ja tez bylam obslugiwana przez pania Patrycje, choc kiedy odbieralam suknie wszystkie 3 panie biegaly dookola mnie, ogladając sukienke z kazdej strony czy idealnie lezy czy sie dobrze czuje, wszystkie bardzo mile i uprzejme :) i nie wiem ale nie chce mi sie wierzyc, ze ktos tam na sile probowal cos wciskac ...poniewaz nie tyle salon ale marki sukienek mają swoja renome i nie trzeba ich reklamowac i wciskac bo kazdy wie po co przyszedl...
Ja równiez kupiłam suknie w madonnie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Nikt mi nie wciskal, nawet pani doradziłam abym wstrzymala sie z kupnem bizuterii. Ze moze beda miec jeszcze nowa kolekcje.

polecam