Widok

masakra w Madonnie

Wesele Śródmieście Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
uwaga!!!!! Prowadzę kwiaciarnie w Gdańsku więc na codzień spotykam się z wami przyszłymi pannami młodymi które chcą aby ich ślub był cudowny. W tym roku samej przyszło mi podejmowac decyzje jaka muzyka, bukiet, suknia poniewaz niebawem biore slub. Wiele pań polecało mi salon ślubny Madonna. Jadac tam wierzylam ze znajde suknie swoich marzen. Jedyne co znalazlam to rewelacyjnie wyszkolona kadra, ktora traktuje panny przedmiotowo, nie slucha ich tylko " ubierajta to co mamy na wieszakach bo to najlepsze" . Nie sposob dobrze cos sprzedac trzeba byc dobrym psychologiem aby dobrze dobrac cos do czlowieka. Ekspedientka wogole mnie nie sluchala, nie brala pod uwage moich wymogow tylko raz po raz wciskala mi suknie , w ktorych i owszem wygladam dobrze ale czulam sie jak wsadzona nie do tej bajki. Prosze Uwazajcie , nie dajcie sie zmanipulowac wezcie ze soba mame, siostre, przyjaciolke ktore nie pozwola wam omamic sie profesjonalistkom i wydadza miarodajna opinie o waszym stylu, charakterze i wygladzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja żona zawsze prosi o możliwość - po przymiarkach z wyborem panny młodej - przymierzenia sukienki w innym fasonie "która może się jednak podobać".
W większości przypadków jest to strzał w dziesiątkę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o matko boska! pierwszy raz slyszę o płaceniu za przymiarki!
Moze i ja dorzuce kilka słów na temat tego salonu, byłm tam osobiscie wczoraj i miałam przyjemnośc trafic na Panią Patrycje, sympatyczna i kompetentna, przymierzyłam kilka różnych modeli sukeinek i doradziła mi, jaki typ najlepiej pasuje do mojej figury, towarzyszyła mi mama i siostra, zgodziły sie z sugestiami Pani Patrycji,wiec chyba jednak cos wie na temat sukien,
generalnie zadowolona jestem z obsługi, jedyny minus to fakt,ze nie maja wszystkich sukien w salonie, które wczesniej ogladałam w internecie
pewnie jeszcze tam wroce, bo po wizycie w salonie Marietta i Agnes jestem załamana, nie tylko jakością obsługi ale słabym wyborem sukien, ( podobnie co druga z katalogu jest niedostepna na zywo i w dodatku wszytkie jakby w jednym stylu)
Takie pierwsze wrażenia z wycieczki po salonach, lekko zdołowana jest, mam nadzieje ze znajde ta wymarzona
bylam ostatnio w madonnie i jakos specjalnie salon mnie nie zachwycil..suknie(chociaz jedna mi sie bardzo podobala)nie powalily mnie na kolana..salon maly,malo luster nie mozna bylo sie dobrze obejrzec a Pani ze 3 razy pytala: to co zamawiamy suknie?? co mnie bardzo denerwowalo bo ciagle jej powtarzalam ze musze sie z tym przespac..
kati:) zostaly 3 miesiace do Twojego slubu a Ty szukasz sukienki? nie jest to troche pozno?
4 miesiace- a suknie juz mam:)
Byłam również w Madonnie i się strasznie rozczarowałam. Mało luster, przymierzyłam w sumie 4 sukienki po czym Pani stwierdziła, że powinnam wybrać pomiędzy tymi czterema i nic innego mi nie dała do przymiarki. z wybranych na stronie sukien była dostępna tylko jedna ( po co sa na stronie?) O cenach nie wspomnę, bo to jakaś masakra. wypozyczenie ok3000? Wielka przesada ale ok jak kogoś stać:) Też usłyszałam tekst, że jak podpiszemy umowę teraz to welon bedzie gratis, chociaz przy tych 3000 za suknie 150 pln nie robi różnicy. to tyle jak dla mnie przereklamowany na maxa salon.
mam takie same odczucia ze salon jest przereklamowany..o wiele lepiej czulam sie w agnes
Nie wiem skąd te niepochlebne opinie...może trafiłyście na "zły" dzień ekspedientki...każdemu się zdarza mieć takowy...Poszłam do salonu z nastawieniem na konkretny model sukni...Pani (mała czarna) od razu oceniła fachowym okiem że ta suknia nie będzie dobrze leżała...i miała rację...bo jak tylko ją założyłam...to sama przekonałam się że nie znam się na krojach sukien...w rezultacie dobrano mi cudowną suknie, która spełnia moje oczekiwania...prosta bez żadnych bajerów...lekka i przede wszystkim wygodna...
Niestety w innych salonach próbowano mi wcisnąć przeważnie najdroższy model, w którym ja wyglądałam żałośnie...dlatego będę broniła honoru salonu Madonna..jak dla mnie pełen profesjonalizm
kati:) zgadzam się z tobą byłam wczoraj w Agnes na przymiarkach a wczesniej nic nie mierzyłam wiec w przymierzalni miałam rozne modele fasony i kolory no i w koncu znalazłam to czego szukałam i troszkę sie zdziwiłam ze ładnie mi w białym bo za żadne skarby nie hcicałam miec białej sukienki a tu niespodzianka żadna inna tylko biała a jak założyłam welon i dodatki to poprostu juz nie moge sie doczekac....