Widok

meble kuchenne na wymiar

Karczemki Co kupić - wyposażenie Usługi i wykonawcy Temat dostępny też na forum:
WITAM. Czy ktoś robił u siebie w mieszkaniu kuchnię na wymiar w stylu ANGIELSKIM lub PROWANSALSKIM i może polecić jakąś firmę solidną i z przystępnymi cenami? z góry dziękuję za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nietypowe kuchnie z drewna http://www.konarmeble.eu polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam mogę prosić namiary nalana Krzysztof a dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ArtCore - możesz wygooglać, dokładnie to artcore studio bodajże :) u siostry zrobili przepiękną kuchnię w stylu rustykalnym :)

To taki styl dziadkowo- babciowy ze tak powiem. No ale rozne sa gusta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie sie mega podoba styl prowansalski, ale niestety nie udalo mi się meza namówić na takie szafki. może po kolejnym remoncie sie uda. bardzo mi sie podoba cos w tym stylu http://www.kuchenny.com.pl/obrazki/biala_kuchnia_w_stylu_prowansalskim_270416.jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, robiliśmy taką kuchnię z pomocą firmy Domus kuchnie i wyszła bardzo ładnie :) jestem zadowolona z obsługi, ceny i oferty :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

na robotę Wita Stwosza za długo bym czekała :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzieki za info

Polecam firmę Konar Meble - kreatywne stolarstwo jeśli chcesz kuchnię z dębowymi fornatmi i blatami :) Są świetni i bardzo dokładni, zrobią wszystko pod ciebie. Cena też nie jest jakaś wygórowana, bo robiłąm wycenę także z MDF'u w innej firmie i wyceny były zbliżone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wit Stwosz mi przychodzi do głowy, ale nie mam numeru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

pan mirek 504 924 787 platynowana przecierane mi robił z 4 lata temu a czy numer aktualny nie wiem
Egon z Rozentala tez dobrze robi
Szarafin z Czerska, robili nam kuchnie plus stoły i komody, bardzo polecam.

poproszę o link do tego ogłoszenia bo nie bardzo mogę znaleźć który to Krzysztof polecany :) z góry dziękuje

dziękuje za info
Co do Pana Krzysztofa z Gdyni to się ogłasza na Trójmiasto.pl - w wyszukiwarce ogłoszeń wypisać solidny stolarz tam są zdjęcia jego realizacji i namiary.
Ja polecam pana Krzysztofa z Gdyni, robi solidnie i tanio meble do kuchni, szafy oraz do łazienki. Duże doświadczenie. Bardzo ciekawe projekty, dobre ceny, myślę że z kuchnią w stylu prowansalskim nie będzie problemu. Proszę o e-mail to wyślę jakieś zdjęcia i namiary. Polecam i pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja niestety nie polecam firmy Henter Meble. Robiłam u nich kuchnię 3 miesiące temu, jestem niezadowolona, a pan "projektant" pozostawia wiele do życzenia.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziekuje za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam emeblenawymiargdansk.pl nie pozalujesz, swietna obsluga i montaz i ceny nie jak w 3miescie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4