Widok

mieszkanie szukam

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, że takie tematy też już były, więc może tym razem też się znajdzie coś :) Koleżanka szuka mieszkania do zakupu, małe 30 kilka metrów, może być kawalerka, może być też do niewielkiego remontu. Gdynia, Rumia, Reda, Wejherowo. Ważne, aby czynsz nie był zbyt wysoki. Może ktoś z was chce sprzedać takie mieszkanko albo słyszał o jakiejś okazji, często w lokalnych osiedlowych gazetkach są takie ogłoszenia. Dodam, że ogłoszenia w necie i prasie ona śledzi na bieżąco.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja oglądałam mieszkania z tego biura jak szukałam http://www.gruszka-wunsch.pl/component/option,com_marketplace/page,show_category/catid,1/Itemid,2/
jest kilka fajnych ofert w Wejherowie- polecam- mili panowie wożą cię, a nawet jak się dowiedzieli ode mnie, że kupiłam gdzie indziej inne mieszkanko, to gratulowali:)

http://szostek.gratka.pl/?a=opis&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&id=26920296&sort=&or=desc&
to jest moje do sprzedania, za 210.
Niby mam chętnych, którzy do końca sierpnia maja kupić, ale co do nich dzwonie, to jeszcze nie maja decyzji kredytowej i maja oddzwonić i nie oddzwaniają, i to się tak wlecze i wlecze, więc nie wiem czy to dojdzie do skutku.

Mysiorka dzięki, ajeczka twoje ładne, ale niestety za drogie...

Ajeczka a czy masz podpisana umowę przedwstępną...
Jeśli tak to oczywiście jesteś zobowiązana czekać aż potancjalni nabywcy podpiszą umowę kredytową... jeśli nie to Twoje biuro powinno w dalszym ciągu szukać potencjalnego nabywcy na Twoj lokal... tak będzie szybciej i ąłtwiej. Sprzedajesz mieszkanie za pośrednictwem dobrej firmy, więc powinno wszytsko byc ok, tylko teraz straszny zastój na rynku...
mam coś podpisane, ale to nie przedwstępna, bo nie dostałam żadnej zaliczki. Wiem, że biuro ciągle wystawia ze to aktualna oferta. A to co podpisałam, to takie coś, że mam mieszkanie i sprzedam tym ludziom, bo potrzebowali czegoś takiego żeby w ogóle uzyskać kredyt

sprawdzcie w semeko, w ofercie Reda os. Przy Młynie mają bardzo dużo takich małych mieszkań a osiedle b.fajne - dużo usług i SKM blisko
będę miała mieszkanie do wynajęcia od maja 2009
do góry