Odpowiadasz na:

Re: Co dziś na obiad? cz.30 - wiosenna:-)

meggi, marynata ma w sobie tyle przypraw, że nie trzeba już nic dodawać :) przemieszaj czasem mięsko żeby równo się marynowało, potem ja polecam delikatnie obsmażyć (około minutę lub dwie z każdej... rozwiń

meggi, marynata ma w sobie tyle przypraw, że nie trzeba już nic dodawać :) przemieszaj czasem mięsko żeby równo się marynowało, potem ja polecam delikatnie obsmażyć (około minutę lub dwie z każdej strony) i do naczynia żaroodpornego i do piekarnika nagrzanego wcześniej do 180 stopni. chyba, że masz patelnię przystosowaną także do pieczenia wtedy prosto z patelnią :) po takim zabiegu smak marynaty wejdzie głębiej do mięsa a skórka będzie bardziej chrupiąca :)

zobacz wątek
11 lat temu
~ciachozkremem

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry