Widok
Ja wybrałam Pronovias Librę (może kiedyś się wezmę za naukę wrzucania fotek) reszty nie pamiętam bo tylko mi Pani przynosiła i w sumie nie zwracalm uwagi co to (2 były specjalnie dla mojej mamy ale na szczęcie kompletnie nie pasowały). A z tych co wybrałam ze strony to mieli tylko jedną, ale trafioną
Katina piękna jest ta Twoja suknia :)
ja też planowałam coś w tym stylu, niestety wszystkie proste suknie, jakie mierzyłam, nie pasowały do mnie - myślałam, że jak jestem malutka i drobna to bedzie mi dobrze w takiej sukni, jednak tak nie było - one chyba jednak są dla bardziej wyrazistych kobiet...
więc tak swoją drogą Dziewczyny pamiętajcie - mierzcie suknie przed jakąkolwiek decyzją - wiele sukien z katalagów, które na zdjęciach mnie zachwyciły i wydawało mi się, że bedą idealne dla mnie - na mnie w ogóle mi się nie podobało...
ja też planowałam coś w tym stylu, niestety wszystkie proste suknie, jakie mierzyłam, nie pasowały do mnie - myślałam, że jak jestem malutka i drobna to bedzie mi dobrze w takiej sukni, jednak tak nie było - one chyba jednak są dla bardziej wyrazistych kobiet...
więc tak swoją drogą Dziewczyny pamiętajcie - mierzcie suknie przed jakąkolwiek decyzją - wiele sukien z katalagów, które na zdjęciach mnie zachwyciły i wydawało mi się, że bedą idealne dla mnie - na mnie w ogóle mi się nie podobało...
Hej dziewczyny.
Mam do was dwa pytanka:
1. Czy jeżeli na przymiarkę w madonnie zdecyduję się na sukienkę, to czy muszę za nią od razu zapłacić całość, czy wpłaca się zaliczkę, czy można poprosić o odłożenie i zapłacić później? Mogłybyście mi napisać jak to wygląda?
2. W sobotę wybieram się do salonów Madonna oraz Lissa Fererra. Mieszkam w Gdańsku i nie znam dobrze Gdyni. Czy mogłybyście mi napisać jak tam najlepiej dojechać. Wiem, że kolejką do Gdyni Redłowo, a dalej jakim autobusem? Oraz na jakich przystankach trzeba wysiąść, aby było najbliżej. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam :)
Mam do was dwa pytanka:
1. Czy jeżeli na przymiarkę w madonnie zdecyduję się na sukienkę, to czy muszę za nią od razu zapłacić całość, czy wpłaca się zaliczkę, czy można poprosić o odłożenie i zapłacić później? Mogłybyście mi napisać jak to wygląda?
2. W sobotę wybieram się do salonów Madonna oraz Lissa Fererra. Mieszkam w Gdańsku i nie znam dobrze Gdyni. Czy mogłybyście mi napisać jak tam najlepiej dojechać. Wiem, że kolejką do Gdyni Redłowo, a dalej jakim autobusem? Oraz na jakich przystankach trzeba wysiąść, aby było najbliżej. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam :)
W moim przypadku było tak, iż zaliczkę wpłaciłam odrazu. Wydaje mi się, że nie można tego odłożyć w czasie i zapłacić póżniej, ale może...warto zapytać. Panie w Madonnie odrazu biorę wszystkie wymiary itd. i zapewne składają zaraz zamówienie. I dlatego zaliczka jest dla nich gwarancją tego, że nikt się nagle nie rozmyśli.
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]
[/URL]

suknia jest przepiekna, ale moim zdaniem z bolerkiem wygląda zjawiskowo, oryginalnie, bez bolerka bardzo skromnie, ale tez pięknie. bolerko nadaje jej takiego pazura, unikalnego stylu, jest po prostu przepiękna
moja wymarzona :)
http://bodaestilo.com/blog/wp-content/uploads/2008/12/heraldo.jpg
rozumiem że 3700 zl bez bolerka, a ile mogłaby kosztowac z bolerkiem?
moja wymarzona :)
http://bodaestilo.com/blog/wp-content/uploads/2008/12/heraldo.jpg
rozumiem że 3700 zl bez bolerka, a ile mogłaby kosztowac z bolerkiem?