Widok
ładne zdjecia jeśli chodzi ogólnie to każdy chce czegoś innego ja też stawiam na naturalne zdjecia na łonie natury w jakiejś fajnej scenerii bez zbytniego wydziwiania, one mają podkreślać parę młodą a nie że para młoda ma być tłem, za bardzo w kierunku wydziwiania artystycznego też nie ma co iść według mnie, ładna z was para i zdjęcia też ładne, zresztą ślubne zdjecia przeważnie takie są bo przedstawiają szczęśliwych ludzi
Moze i jestescie na tych zdjeciach szczesliwi ale jak bym dostala takie zdjecia od fotografa, to nie bylabym za wesola...lepsze fotki strzela moj mlodszy braciszek swoim cyfrakiem i takie gadanie, ze nie o to chodzi zeby zdjecia byly artystyczne, tylko zeby bylo widac szczescie malzonkow, to wynika z czystej zazdrosci, ze ktos ma lepsze i bardziej artystyczne zdjecia i tyle..
na pewno nie jestem zazdrosna o niczyje zdjecia, nie martw się twoje fotki są oki, każdy decydując sie na fotografa wcześniej ogląda przynajmniej powinien jego próbki i wybiera co mu się podoba, a w komputerze mogą wyglądać inaczej niż na żywo, takie bajerki, obróbkę ma część moich zdjęć niektóre są ciekawe, ale i ta część bardziej "realistycznych" też mi się podoba , ale najważniejsze żeby tobie odpowiadały, przecież gusta są różne, napewno jak je pokazujesz ludziom na żywo, to bardzo je chwalą
..wiesz Witch, wszystkich nas niezmiernie cieszy że taką radosc daje ci Corel, jednak nie oszukujmy sie są to dzieła raczej niskich lotów, i nawet to że były zrobione po 2 godzinach testowania filtrów w corelu przez grafika "amatora" nie wyniesie ich na piedestał wybitnych dzieł.... poza tym dziwie się tu obecnym że dają tak wykorzystywac swoje zdjęcia, to nie są obrazki Royality Free ktore mozna obrabia do woli, ale czyjas własnoś oraz praca autorska jakiegos fotografa.
a ja nie rozumiem, czemu tu coraz czesciej jest takie czepialstwo! i czemu rozni "tajemniczy" ludzie, pojawiajacy sie znienacka na jedno popoludnie na forum, czuja sie upowaznieni do krytykowania jednych oraz do mowienia w imieniu innych.
Wyluzujcie troche! Gdyby monika1 miala cos przeciwko obrabianiu lub upublicznianiu jej zdjec to po pierwsze by ich nie wkleila na forum, a po drugie sama by witch zwrocila uwage, ze sobie tego nie zyczy. Adwokata to ona raczej nie potrzebuje - swietnie sama sobie radzi z wypowiadaniem swojej opinii. A nie zauwazylam tez zeby witch oczekiwala po wklejeniu tych obrobek braw albo jakiejs nagrody.
to krytykowanie robi sie juz powoli cholernie meczace! Niektorym to sie chyba naprawde wybitnie nudzi w zyciu!
Moj slub niedlugo, ale coraz czesciej sie zastanawiam, czy wstawie potem swoje fotki, coby nie "obdarowano" mnie tekstami jakie to one sa zle i brzydkie i wogole. Ktos cos palnie - moze to zlosliwie, a moze z wlasnej glupoty i braku kultury- i nie bierze pootem pod uwage, ze komus moze zrobic przykrosc
no, troche mi ulzylo...
pozdrawiaski dziewczyny - sorry, ale nie wytrzymalam juz
Wyluzujcie troche! Gdyby monika1 miala cos przeciwko obrabianiu lub upublicznianiu jej zdjec to po pierwsze by ich nie wkleila na forum, a po drugie sama by witch zwrocila uwage, ze sobie tego nie zyczy. Adwokata to ona raczej nie potrzebuje - swietnie sama sobie radzi z wypowiadaniem swojej opinii. A nie zauwazylam tez zeby witch oczekiwala po wklejeniu tych obrobek braw albo jakiejs nagrody.
to krytykowanie robi sie juz powoli cholernie meczace! Niektorym to sie chyba naprawde wybitnie nudzi w zyciu!
Moj slub niedlugo, ale coraz czesciej sie zastanawiam, czy wstawie potem swoje fotki, coby nie "obdarowano" mnie tekstami jakie to one sa zle i brzydkie i wogole. Ktos cos palnie - moze to zlosliwie, a moze z wlasnej glupoty i braku kultury- i nie bierze pootem pod uwage, ze komus moze zrobic przykrosc
no, troche mi ulzylo...
pozdrawiaski dziewczyny - sorry, ale nie wytrzymalam juz
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
a nawet jezeli czasem wzajemne zachwyty sa troche przesadzone - to co was to do licha tak boli? nie rozumiem co ludziom przeszkadza, ze dziewczyny nie obrzucaja sie tu blotem, tylko mowia sobie mile slowka? Powiem tak - chociazby z szacunku do drugiej osoby nie powiedzialabym nigdy nikomu kto chce mi sie pochwalic np. swoimi fotkami slubnymi, ze sa brzydkie albo ze ta czy tamta osoba zle wygladala. Zreszta po co? zyskam cos na tym ze sprawie komus przykrosc? a gusta sa rozne kazdemu podoba sie co innego - rowniez odnosnie np. fotek slubnych. Jeden chce tradycyjne, drugi awangardowe inny z obrobka a jeszcze nastepny bez niej. Ale wyboru kazdy z nas dokonuje raczej swiadomie.
Pozatym uwazam, ze zycie dostarcza czlowiekowi wystarczajaco duzo przykrosci - nie trzeba jeszcze dokladac sie to tego.
Pozatym uwazam, ze zycie dostarcza czlowiekowi wystarczajaco duzo przykrosci - nie trzeba jeszcze dokladac sie to tego.

[/url]

[/url]
Hexe a moze ktoś zyska na tym że ktoś nazwie te czy inne zdjęcia wprost. Wiesz człowiek może nie orientować sie we wszytskim. Wiesz i ja tez nigdy nie napisałabym ze ta czy inna forumka wygląda zle że kiecka nie taka ze ..nie o to chodzi, ale krytyczne uwagi mają bardzo konstruktywna wartość....
Kochani na poprawe humorku... kto che fajna mp3??? w sam raz na weekend i załagodzenie sytuacji????
Buziaki - weekendowa czerwcowa
Kochani na poprawe humorku... kto che fajna mp3??? w sam raz na weekend i załagodzenie sytuacji????
Buziaki - weekendowa czerwcowa
z jednej strony moze i tak, ale przeciez kazdy wie co wybieral, a po sesji jest juz po fakcie bo zdjecia sa gotowe.
krytyczne uwagi jak najbardziej - ale wazna jest wg. mnie ich forma mozna zwrocic uwage komus subtelnie i wypowiedziec swoje zdanie a mozna to zrobic tez "prostacko" (niekiedy bywaly takie teksty na tym forum). nie jestem za klamaniem komus w zywe oczy i sztuczynym slodzeniem - zreszta sadze ze wiesz o co mi chodzi.
A moze jestem troche przewrazliwiona - pare dni do slubu i ciskam gromy
;-)
Pozdrawiaski cieplutkie - co zlego to nie ja :-P
krytyczne uwagi jak najbardziej - ale wazna jest wg. mnie ich forma mozna zwrocic uwage komus subtelnie i wypowiedziec swoje zdanie a mozna to zrobic tez "prostacko" (niekiedy bywaly takie teksty na tym forum). nie jestem za klamaniem komus w zywe oczy i sztuczynym slodzeniem - zreszta sadze ze wiesz o co mi chodzi.
A moze jestem troche przewrazliwiona - pare dni do slubu i ciskam gromy
;-)
Pozdrawiaski cieplutkie - co zlego to nie ja :-P

[/url]

[/url]
wlasnie... dla osób po weselu pewnie sprawy juz nie mają znaczenia, ale mają one jak najbardziej znaczenie dla osób nowych zaglądających na to forum, konkretne informacje o danej firmie,dj, kwiaciarni,hotelu itp, bardziej przydadzą sie niż przesłodzone komentarze "kolezanek" z forum. Czerwcowa dobrze trafiła w sedno...
ja się bawię ze zdjeciami w paint shopie, bardzo fajny program ale wszystkch możliwości to bez instrukcji nie da rady, ściagnełam go z netu, jak masz kazee to paint shop pro 7 lub nowsze fajna zabawa polecam, nie wiem czy korel ma klonowanie bo to fajna sprawa można sobie wymyśleć jakieś kosmiczne tło