Widok

monster high

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam! Co zrobić jak teściowa kupuje mojej 5 letniej córce lalkę monster high, radośnie pokazuje jej na skype i obwiecza,że wyśle jej w prezencie na zająca. Mąż się śmieje, ja mówię od razu że to fantastyczny pomysł kupować przedszkolakom wampiry albo zombi. Aluzja nie dociera jakby wapir był świetnym wzorem dla dziecka. Czy to tylko mnie tak obrzydzają te wstrętne laleczki!!! Przecież wyglądają strasznie i w dodatku wystylizowane jak tirówki. Czym mozna się kierować wybierając takie coś i to dla małego dziecka! I znowu zła synowa narobi kwasów przed świętami bo nie chce zeby dziecko się wampirami bawiło!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 14
czasem warto przymknąc oko i nie drzec kotów , zabawki mają się podobać dzieciom a rodzicom już niekoniecznie ...niestety druga sprawa to wszechobowiązująca moda na te lalki wsród dziewczynek ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
proste bo pewnie babcia uznała , ze ta lalka sprawi wnuczce największą radość ..może córka coś jej wspominała na ten temat ..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze dlatego ze skoro jest taki szal na te zabawki to nawet dorosli wiedza ze dziewczynkom sie podobaja? Podejrzewam ze Twoja tesciowa nie pracuje w sklepie z zabawkami to skad ma wiedziec? Zobaczyla ze to jest modne, albo ktos jej doradzil i chciala zeby Twojej corce zabawka sie podobala. Tobie nie musi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie chodzi o relacje z teściową bo sa niezłe całkiem, chodzi o to, że jest ogromny wybór na rynku tysiące róznych zabawek to dalczego wybór padł na to?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
te monstery sa okropne mam nadzieje ze niedługo szał minie i moja prawie 3 latka sie na nie nie załapie a propo niedawno na balu przebieranców co trzecia dziewczynka przebrana za jakiegos potwora z monsterów...hmmm
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jejku, to tylko lalki, teraz sa modne wiec dziewczynkom sie podobaja, bo kolezanki takie maja. Napewno Twoje dziecko od razu wstapi do jakiejs sekty.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
dziewczyny mi to też się nie podoba ale to taki szał.... a jak to jest chodzi o lalkę czy poprostu o relacje synowa-teściowa????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
te pierwsze były brzydkie ale teraz juz chyba ładniejsze mają buzie ..wiesz kiedyś była Barbie teraz te MH ... jakoś nie jestesmy spaczone :-) nie ma o co robić chyba afery , babcia chciał to kupiła a twoja corka pewnie będzie wniebowzięta ...moze na tej jednej się skończy ..wiesz to tak jak z pistoletami dla chłopaków - podobnie
Szkoda nerwów :-)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
Masz swoje zdanie.
W tej sprawie akurat zgadzam sie z Toba.
Te lalki to po prostu g..no i nie wiem jak mozna je uwazac za odpowiednia dla dziecka zabawke.
Szkoda, ze maz olewa sprawe.
Jedyna osoba, z ktora pozostaje Ci sie dogadac to corka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry