Widok

na co pieniądze z Unii?

Dziś wszędzie piszą że premier ruszył w turne po Polsce swoim autobusem. Pomysł moim zdaniem genialny w swej prostocie - najpierw podsumowali 4 lata rządów, potem przedstawili program a teraz ruszają w Polsce słuchać opinii ludzi, a przy okazji rozmawiać o lokalnych potrzebach. IMHO mają najbardziej spójną kampanię ze wszystkich w tych wyborach. Ale do rzeczy - skoro PO stawia na pieniądze z Unii na inwestycje - jakie inwestycje w naszym regionie powinny w pierwszej kolejności być finansowane z tych pieniędzy Waszym zdaniem? Piszą że chodzi o 300 mld, więc jest o co walczyć ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno więcej inwestycji w szpitale i służbę zdrowia. mamy już centrum medycyny inwazyjnej w Gdańsku czy dokończony szpital w Słupsku (wreszcie) - prosimy o więcej, bo nadal pozostajemy w tyle za Europą jeśli chodzi o służbę zdrowia. choć oczywiscie dobrze że w ogóle coś się dzieje...
port, drogi, koleje, tranport rzeczny

tak zeby przywrocic miastu przedwiekowa swietnosc
Jeżeli to jest trzysta miliardów, to dzieląc to przez (w dużym przybliżeniu) czterdzieści milionów polaków wychodzi sieDem i pół tysiąca złotych na łeb.

NIECH DADZĄ TE PIENIĄDZE LUDZIOM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co LUDZIE z nimi zrobią?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
komunisci nie maja glosu!!

ludzie wiedza najlepiej co robic ze swoim pieniedzmi

wiec milcz Halewicz
ja komunista??? o_O Żarcisz sobie, czy co??? ^_^
a co liberał?
omg. z tych liberałów aferałów?
czy kapitalistyczny wyzyskiwacz?

- ile placisz pracownikom?
- dajesz w ogole umowe o prace czy tylko smieciowe?
ludzie je rozjebi.... ,jak 80 % stoczniowców i górników co dostało odprawy,państwo by coś za to wybudowało żeby potem przy piwku mniej narzekali ze drogi dziurawe itd. itd.
tym razem to ja się z Tobą zgadzam i to w 100%. Stoczniowcy swoje odprawy po prostu...przepili i przebawili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez sprobuj

zastaw mieszkanie i sie zabaw

poczuj chociaz raz, ze zyjesz a nie tylko zgredzisz na forum

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (148 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

do góry