Widok

na która godzinę makijaż?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na ile godziny przed ślubem miałyscie, bedziecie miały robiony makijaz? czy fryzjer musi byc przed makijazem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fryzjer nie musi być przed makijażem, ale jest to raczej wskazane ponieważ może się zdarzyć, że od suszarki a raczej od ciepłego powietrza coś ci z twarzy spłynie ;) albo np pani popsika ci lakierem twarz i już coś się tam popsuje, no nie wiem, zawsze wygodniej mieć już zrobione włosy umyć sobie twarz i dopiero zrobić makijaż
Zdecydowanie lepiej najpierw fryzjera. Ja slub miałamna 15.30 a fryzjera na 8.00 a makijaż na 9,30
Ale było to za wcześnie, potem siedziałam jak balbina i się nie ruszałam,zeby nic się nie zepsuło. Na 10 fryzjer by wystarczył.
image
no wlasnie ja mam makijaz na 11, a slub na 16:/
ja makijaż na 9 a fryzjera na 10:30
image

image
a ja mam fryzjera na 8 a makijaz na 9.30 musialo byc tak rano bo pozniej plener , tez mysle caly czas nad tym czy to wszystko wytrzyma mi bo slub dopiero na 16
mam ten sam rozkład godzinowy :P tyle że bez zdjęć plenerowych w dniu ślubu
ja mam makijaż na 9.00 a fryzjera planuję na 13.00 ślub na 17.30
slub na 16 fryzier na 8 a makijaz na 9.wydaje mi sie ze to za szybko ale z drugiej strony trzeba sie jeszcze ubrac i blogoslawienstwo przed wiec wydaje mi sie ze wszystko bedzie na styk.ZOBACZYMY
image
Ja mam ślub na 15 i tak myślę, że fryzjer będzie na 8/9, a makijaż 10/11. Jeszcze muszę to przemyśleć. Pleneru nie mam przed ślubem.
image
image
jakos bardzo wczesnie wydaje mi sie te makijaze i fryzury macie...od 8 rano w pelnym makijazu siedziec?! i uwazac zeby fryzura sie nie zepsula.
ja mam makijaz na 15, slub na 18 a i tak wydaje mi sie ze to wczesnie, no ale fakt, doswiadczenia nie mam;)
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry