Widok
na którą rękę pierścionek zareczynowy?
cześć,
w najbliższa sobotę mam wraz z rodzicami uroczystość zaręczynową. Mimo iż do ślubu 3 września 2005 prawie wszystko gotowe to jakoś z zaręczynami się przeciągnęło. Mam pytanko na który palec zakłada się pierścionek?
Ja osobiście preferuję lewą rękę ale nie chciałabym wypaść w oczach rodziców jak burak, skoro może się okazać że tylko prawa.
A tak poza tym to pozdrawiam wszytkie Forumki szukające kiecek ślubnych, butów(jak ja!, bieda w butach, wszystko takie oklepane i na wysokich szpilach kiedy ja zdecydowanie wole delikatne płaskie buciki typu balerinki).
Ciekawe jaka jest średnia kwoata za pierścionek zaręczynowy?
pozdrawiam
pasadena
w najbliższa sobotę mam wraz z rodzicami uroczystość zaręczynową. Mimo iż do ślubu 3 września 2005 prawie wszystko gotowe to jakoś z zaręczynami się przeciągnęło. Mam pytanko na który palec zakłada się pierścionek?
Ja osobiście preferuję lewą rękę ale nie chciałabym wypaść w oczach rodziców jak burak, skoro może się okazać że tylko prawa.
A tak poza tym to pozdrawiam wszytkie Forumki szukające kiecek ślubnych, butów(jak ja!, bieda w butach, wszystko takie oklepane i na wysokich szpilach kiedy ja zdecydowanie wole delikatne płaskie buciki typu balerinki).
Ciekawe jaka jest średnia kwoata za pierścionek zaręczynowy?
pozdrawiam
pasadena
No coz, z pierscionkiem to kwestia indywidualnych preferencji. Jedni mowia ze nosi sie go na prawej rece zamiast obraczki i w czasie slubu przeklada sie go na lewa, inni mowia ,ze na lewej. Ja nosze na lewej i nie bede musiala sie martwic ze przy sciaganiu podczas ceremoni spadnie mi na ziemie czy takie tam ;))) A co do cen to juz zalezy od zasobnosci portfela narzeczonego. Sa ladne pierscionki w W.K..ku za 400 zł ale sa tez za 3000 zł, wiec to wszystko zalezy od Twojego gustu i mozliwosci finansowych.
Powodzenia i pozdrawiam :)
Powodzenia i pozdrawiam :)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]