Widok

naczniaczek u niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam! moja prawie dwumiesięczna córeczka ma na czole naczyniaka martwię się nim bardzo - czy jej zejdzie . Niebawem idę do chirurga ale tak na wszelki wypadek umówiłam ja też do chirurga naczyniowego. czy wasze dzieci też miały i co robiłyście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda nie ma co bagatelizować . teraz naprawdę duzo dzieci rodzi się z naczyniaczkami i wszystko zależy jakiego to jest rodzaj . Polecam wybrać dobrego chirurga, który nastepnie pokieruje do odpowiedniego specjalisty. Ja byłam u dr Królaka on skierował mnie do dr Wyrzykowskiego.
dr Wyrzykowski jest najlepszym specjalista od naczyniakow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy nie mylicie naczyniaka z "uszczypnięciem bociana"???
Moja corka ma wielkiego naczyniaka, taką czerwoną płaska plamę na karku,i zastanawiam sie jak jej to w przyszlosci usunac.
Moja malutka też na początku miała płaską plamkę ( właśnie jak mówią "uszczypnięcie bociana" ale zaczęła jej się uwypuklać dlatego zgłosiłam się do lekarza. Moim zdaniem zagadnij pediatrę i niech Ci da skierowanie do chirurga nic zaszkodzi skontrolować. Niektórzy mówią żeby obserwować i ważne by nie rosło. Może w Twojej córki przypadku to naczynko samo zniknie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry