Widok
ten papier naklejany to nie jest dobra rzecz bo w niektórych DVD przeszkadza to w odtwarzaniu płytki
ja mam w drukarce funcje lightscribe i wyglada to fajnie
mam taka płytke z nasza prezentacja i z 50 lecia rodziców i teraz wszyttkie zdjecia tak nagram .
Płytka jest drozasza ale mozna znaleźc i taka za 2,5 za sztuke wiec do przezycia
A to przykład wypalonej w ten sposob płytki:

ja mam w drukarce funcje lightscribe i wyglada to fajnie
mam taka płytke z nasza prezentacja i z 50 lecia rodziców i teraz wszyttkie zdjecia tak nagram .
Płytka jest drozasza ale mozna znaleźc i taka za 2,5 za sztuke wiec do przezycia
A to przykład wypalonej w ten sposob płytki:

ja kupilam z bratem nagrywarkę do kompa z funkcją wypalania obrazków i napisów na płytce. Koszt wypalarki 120 zł no i te specjalne płytki na których można rysunki wypalać sa trochę droższe. Ale ogólnie to fajna zabawa - efekt super i najważniejsze że mamy z tego pożytek bo można też normalne płytki wypalać :)
agusp to nagrywarka DVD ale też mozna CD z tego co brat mi mówił a jak zrobić okładke to Ci niestety nie powiem bo on to robił beze mnie. Ale zamieścił na niej moje zdjęcie ślubne w .jpg.
Najlepiej popytać w sklepie komputerowym. Nam facet doradzał która lepsza, ale że ja jestem cienka z komputerów więc dla mnie to był jeden wielki bełkot - dobrze że brat zrozumiał pana hehe
Najlepiej popytać w sklepie komputerowym. Nam facet doradzał która lepsza, ale że ja jestem cienka z komputerów więc dla mnie to był jeden wielki bełkot - dobrze że brat zrozumiał pana hehe