Widok

nadruk na płycie CD

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie może gdzie w Gdyni robią coś takiego? Chodzi o nadruk zdjęcia i napisów na płytce...i ile to kosztuje mniej więcej?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten papier naklejany to nie jest dobra rzecz bo w niektórych DVD przeszkadza to w odtwarzaniu płytki

ja mam w drukarce funcje lightscribe i wyglada to fajnie

mam taka płytke z nasza prezentacja i z 50 lecia rodziców i teraz wszyttkie zdjecia tak nagram .
Płytka jest drozasza ale mozna znaleźc i taka za 2,5 za sztuke wiec do przezycia

A to przykład wypalonej w ten sposob płytki:

image

ja kupilam z bratem nagrywarkę do kompa z funkcją wypalania obrazków i napisów na płytce. Koszt wypalarki 120 zł no i te specjalne płytki na których można rysunki wypalać sa trochę droższe. Ale ogólnie to fajna zabawa - efekt super i najważniejsze że mamy z tego pożytek bo można też normalne płytki wypalać :)

http://allegro.pl/item223222476_25_cd_nadruk_full_kolor_lakierowanie.html

:)

magnesh mi chodzi dokładnie o to samo:) Robię własnie prezentację i chcemy nablizszym znajomym i rodzinie podarować taką płytkę:)

Chyba kiedyś widziałam coś takiego na allegro, ale nie wiem dokładnie gdzie.

chyba taniej wyjdzie kupic taki papier samoprzylepny na ktorym wyciety jest juz kształt płyty. A nadrukowac mozna sobie samemu w domowych warunkach

oj,bardzo dobre pytanie!!! chemy w ramach podziekowan wyslac gosciom po slubie plytki z mala prezentacja z slubnych zdjec - no i przydaloby sie jakos ladnie to oprawic,zatem dolaczam sie do pytania:)

do góry