Widok

nadżerka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy macie jakieś doświadczenia z fachowymi lekarzami w tym temacie?
nie wiem jaka metoda jest najlepsza na usunięcie no i do kogo się udac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kazdy srodek chemiczny zostawia zmienione tkanki, tak jak poparzona skora nigdy nie jest rownie elastyczna jak zdrowa.
A mi lekarz w wojewódzkim centrum onkologicznym powiedział że mam, ale że spokojnie mam nic z tym nie robić, jedynie raz w roku na wizytę do ginekologa czy nic się nie dzieje :) a chyba skoro lekarz w samym centrum onkologicznym tak powiedział, to chyba jest ok. myślę że wszystko zależy od wieku, uwarunkowań i tego jak to wygląda w nas tak wewnątrz, skoro jest jakiś lekarz prowadzący to on się powinien tym zająć, a nie że w necie sami czegoś szukamy :) ja wiem, sama szukam w internecie często jakiś rzeczy, ale może lepiej zdać się na dobrego lekarza? :) albo pójść do innego na konsultacje i zobaczyć co on powie ;P
no i na pewno przy nadzerce cytologia co rok obowiazkowa :)
jaki jest wymrazania
ja robie cytologie 2 razy w roku i na razie sa same 2, no ale juz od 2 lekarzy uslyszalam zeby usunac, wiecej dzieci miec nie musze a nie chce zeby z tej nadzerki wyszlo cos wiecej

no i decyzja na wymrazanie zapadla, kto moze polecic lekarza do takiego zabiegu?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry