Widok

najlepsza randka wszechczasów

był wątek o najgorszych randkach, pomarudziliśmy ;) to może teraz powspominajmy i podzielmy się tymi najfajniejszymi randkowymi doświadczeniami :) a przy okazji może ktoś zaczerpnie odrobinę inspiracji ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a dobra wyobraźnia to połowa sukcesu
jakby dodać do tego odwagę i odrobinę pracy to sukces gwarantowany ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kocio, rozwaliłaś system totalnie :* Jarałem się jeziorem podczas burzy i trawą w deszczową letnią noc, ale wanna na ognisku w prarku, w listopadzie zbiera wszystkie trofea :-)
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@z mojego doświadczenia wynika, że relacje zaczęte od seksu się rozpadają...
...te, w których konsumpcja nastąpiła później także xD

kiepskie perspektywy.... ;D

życie jest za krótkie by nie spełniać swoich marzeń
a fantazję to ja mam wprost ułańską
i mam nadzieję tylko by możliwości jej dorównały
amen

Nie myśl o perspektywie, ale o przyjemności prowadzącej do niej.
Wszakże jakby nie patrzeć, i tak wszyscy umrzemy.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Moze i kiepskie ale realne xD

Warto cwiczyc brak oczekiwan,wtedy jakos lagodniej idzie :-P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Linda w "Sarze" palił pod wanną... i to była randka... ale nie w parku. Później jeździli w koło wanny na rowerze z ramą...

Niestety nie oglądałam tego filmu, nie jestem fanką ani Lindy ani brutalnych scen
tak że wszelkie prawdopodobieństwo jest przypadkowe a inspiracje czysto autorskie

Kultowy film o nieudaczniku w średnim wieku, co zabawia się ze śliczną nastoletnią dziewicą!
To nawet pedofilski "Pan Tadeusz" wysiada;)
Przemoc to tylko tło, w obu dziełach:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Tak przy okazji, kiedy Ty masz czas czytac ksiązki,oglądać filmy ,pisać na forum , pracować i jeszcze dla dziewczyny znajdziesz czas.
Nie wspomnę o pracach domowych:)

Robię jeszcze ze 100 innych rzeczy, o których nie wiesz;)
Są pewne sztuczki, które to umożliwiają, np nie zabijam czasu, optymalizuje jego zużycie (jem oglądając, wypróżniam się czytając wiadomości, czas na dojazd do pracy wykorzystuje na rozwój, w sklepie słucham muzyki), nie mam TV (nie wytracam życia oglądając reklamy), filmy oglądam tylko w weekendy (oglądam tylko nowości), książki czytam głównie w wannie, trenując mięśnie ćwiczę oddech, rozmyślam zamiast rozpamiętywać, działam zamiast fantazjować...
Nie poświęcam wiele czasu na prace domowe - wysługuję się technologią, np inni płaczą, że muszą robić pranie, ja mam pralkę!;) Pracochłonne jedzenie kupuję gotowe. Sprzątam, kiedy mi brud przeszkadza, a nie by było czysto (ten stan jest nieosiągalny).

Ja książek nie czytam w wannie bo mam brodzik,w weekedy pracuję,tv nie oglądam bo nie mam czasu pranie, sprzątanie ,opieka nad zwierzętami i przygotowanie się do pracy na nastepny dzień.

U nas w mieście jest łatwiej żyć;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiedziałam:)

Zatraciłaś instynkt.
Zwierzęta to wiedzą. U mnie nawet gołębie na parapecie nie usiądą. Wiedzą, jakbym się nimi zaopiekował, mniam mniam na samą myśl:)))

Nie jem jeszcze psów , a królika też bym nie zjadła.
Nie jadam prawie mięsa,a ryb wogle.

królika miałam...i jadłam...
tzn nie tego samego, rzecz jasna :P zdarzyło mi się także dostać królika oskórowanego ale z głową...dość traumatyczne przeżycie ale praca to praca, trzeba było zakasać rękawy i wziąć się do roboty.
nie rozpatruję tego w kategorii "to zwierzątko domowe więc go nie zjem".

aczkolwiek mięso jem z pełną świadomością, widziałam co się dzieje w rzeźni i w jaki sposób. bardzo bolesne i okrutne przeżycie. jeśli ktoś jest wrażliwy to zdecydowanie po takich obrazkach zostaje wegetarianinem lub weganinem na resztę życia.

Akurat królika nigdy w życiu bym nie zjadła....miałam okazję, ale jakoś się nie przemogłam.
Mam natomiast takiego co kica u Młodej w pokoju. Jakoś nie wyobrażam sobie, abym mogła go zjeść (bądź kogoś z jego rodziny) ;-)

króliczki, takie słodkie , lubię; )
A jakie przyprawy dajecie do mieska z królika ?

Oj brakuje fantazji naszym panom, brakuje
może dlatego siedzą sami w domu i narzekają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry